|

| |
| |
ZİYARETÇİ BİLGİLERİ |
|
|
|
|
|
|
|
|
| » Aktif Ziyaretçi |
13
|
| » Bugün Gelen |
295
|
| » Toplam Ziyaretçi |
2229694
|
| SAYIN ZİYARETÇİMİZ |
| » IP'niz |
38.107.191.103
|
| » Bu sitemizi
ziyaretiniz |
|
|
|
|
| |
|
Yılmaz: “Teröre idam istemeyen herkes ne yazık ki bölünmeye hizmet ediyor”.. |
| 28.07.2010 tarihinde anamur haber yazdı. |
|
Milliyetçi ve Muhafazakâr Parti MMP lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Kimse maval okumasın, sehpa kurup bu eşkıyaları asacak adam lazım” dedi.
MMP Lideri Yılmaz açıklamasına şöyle devam etti:
“Ülkeyi bölmenin taktik adı; birlik, sağduyu ve itidal kelimeleri olmuştur.
Bir kaçını da biz asalım biraz da onlardan duyalım şu birlik, sağduyu ve itidal sözlerini.
Birlik, sağduyu ve itidal çağrısı ile millet morfine ediliyor. Ne yazık ki mecliste bulunan üç siyasi partinin birinin adı itidal, diğerinin sağduyu, bir diğerinin ki ise birliktir.
MMP olarak milletimizin bu üç sihirli kelime ve bunları sarf eden siyasi partilerin hile ile milleti ne hale getirdiklerine dikkat etmeye davet ediyoruz.
Her üç siyasi parti de bu sloganlarla ne yazık ki, toplumun dinamik yapısını morfine ederek bölünme sürecinde milletimizi uyuşturmuşlardır.
Öcalan’a İmralı diyenler millete itidal, PKK kadrolarına af diyenler millete sağduyu ve ayrılıkçı Kürtlere Açılım diyenler ise milletimize birlik olalım diyerek milleti bölünme ve ayrıştırmanın had noktasına getirmişlerdir. Bu yalan ve sihirli sözlerin sonu Özerk Kürdistan gayretleridir.
Teröre idam istemeyen herkes ne yazık ki bölünmeye hizmet ediyor ve millete yalan diyorlar.
Büyük bir yasal boşluk var. Sorun yasal boşluk sorunudur. Siz dağlara akşama kadar bomba atsanız da eğer Ankara da güçlü ve sivil yaptırımı olan bir yasanız yoksa söylediğiniz her şey havada ve aldatmaya yöneliktir.
MMP olarak açık ve net söylüyoruz: “İlk işimiz terör suçlarına idam cezasını yasalaştırmak olacaktır.”
Biz ilk kez bir siyasi parti olarak programına sivil irade ile idamın yasalaşmasını önermekteyiz.
Siyasilerin milletin hava ve gazını alarak milleti sağduyu, birlik ve itidal yalanları ile bölünmeye sürüklediği bir süreçten geçiyoruz.
Sağduyu, itidal ve birlik dediğimiz için kimse daha az sayıda çocuğumuzu öldürmüyor ve kimse şehitlerimize rahmet okumuyor.
Çözüm açık ve nettir. Eskimiş siyasileri çöpe atıp yerine Türk gençliğinin dinamizmini taşıyacak yeni kadroları iş başına getirmek ve acilen teröre idamı yasalaştırmaktır”… |
|
Bu haber 126 kez görüntülendi
|
|
|
“Biz çığlık atarsak sonuç alırız"..
| 04.09.2010 |
Susmayalım olayların peşini bırakmayalım.
İnanın kazanımlarımız oldukça fazla olacak.
Hep beraber hareket edersek, kadınlara sahip çıkarsak tabiî ki!
...devamı>>> |
|
|
Demokrat Eğitimciler: “KPSS Sınavının iptali, çözüm değildir”..
| 04.09.2010 |
Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) Genel Başkanı Gürkan Avcı, KPSS ile ilgili kopya iddiaları ve sınavın iptal edileceği yönündeki haberlerin on binlerce gencin uykularını kaçırdığını ve sınava giren adaylar nezdinde kamu güvenini derinden sarstığını söyleyerek, Cumhurbaşkanlığı Denetleme Kurulu, YÖK ve ÖSYM’nin KPSS sınavındaki kopya suçlamalarıyla ilgili inceleme ve soruşturmalarını bir an önce, ivedilikle sonuçlandırmalarını isteyerek, “İddialar doğruysa kopya çeken adayları tespit ederek haklarında gereken işlemi başlatmaları gerekmektedir. Çalışıp, emeğinin karşılığı olarak yüksek puan almış, sınavı kazanmış adayların iptal karşısında uğrayacağı mağduriyet göz ardı edilmemelidir” dedi.
...devamı>>> |
|
|
Ahmet Doğan: “Yıllardan beri yazıyorum ‘Anamur’da arıtma yok’ diye. Ama bu konuyu hiç gündeme getiren ve yanıt veren yok”
| 04.09.2010 |
Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim görevlisi Şişli Belediyesi Harita Mühendisi Ahmet Doğan “Anamur’dan 2010 Eylül Ayı izlenimleri” başlıklı köşe yazısında, “Akşam bu konuyu arkadaşlarla paylaştığımda “Anamur’da ki kanalizasyon atıklarını denizin dibine pompalayan derin deşarj sisteminden denize bırakılan atıkların, batıdan gelen rüzgarla Mamure kalesi, Pullu ve Bozyazı tarafına atıldığı”nı söylediler ve zaman zaman bunun yaşandığını dile getirdiler. Acaba gerçekten böylemi? Eğer böyle ise vay Anamur’un haline” dedi.
...devamı>>> |
|
|
TÜRKSAD’dan Ramazan’da sporda hoşgörü çağrısı..
| 04.09.2010 |
Türkiye Spor Adamları Derneği (TÜRKSAD), her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğini yaptı. TÜRKSAD yönetim kurulun yanı sıra çok sayıda basın mensubunun katıldığı yemekte ‘fair-play’ vurgusu yapıldı.
...devamı>>> |
|
|
MHP lideri Bahçeli, 6 Eylül Pazartesi Saat:21.15’te TV 8 Televizyonunda canlı yayında..
| 04.09.2010 |
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 12 Eylül Pazar günü yapılacak Referandumda Hayır Kampanyası çalışmaları kapsamında 6 Eylül Pazartesi günü saat 21.15'de TV8 televizyonunda ‘Erkan Tan'la Başkentten Özel’ programına konuk olacak.
...devamı>>> |
|
|
Eski Vekil Bulut: “Hanife Avcı’nın çok önemli bir görev yapt”..
| 04.09.2010 |
22.Dönem CHP Mersin Milletvekili Ersoy Bulut Mersin İstikbal Gazetesi’ni ziyaret etti. Eski Milletvekili Ersoy Bulut gündemle ilişkili görüşlerini de paylaştı. Hanife Avcı’nın çok önemli bir görev yaptığını belirten Bulut, 12 Eylül’de yapılacak olan referandumda ise hayır oyu kullanacağını söyledi. Ayrıca halkımızın da neden hayır oyu kullanması gerektiğini anlatan Bulut “PKK militanlarının davul zurna ile karşılanmasına, devletin valisi ve müsteşarı tarafından orada şaşalı bir şekilde karşılanarak göstermelik bir mahkemeden geçirilmesine benim gönlüm el vermiyor” dedi.
...devamı>>> |
|
|
Kılıçdaroğlu: “Analığınızı hor gören bir anlayışa Hayır deyin”..
| 04.09.2010 |
Haber-Fatma Aydın (İstikbal) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandum çalışmaları kapsamında Mersin’e geldi. CHP tarafından düzenlenen mitingde halka hitap etti.
Memurlara, emeklilere, gençlere, kadınlara, esnafa, çiftçiye seslenen Kılıçdaroğlu, yoksulluğa, işsizliğe ve referanduma ilişkin bir çok konuda açıklamada bulundu.
8 yıllık AKP iktidarından halkın memnun olmadığını belirterek, “Verin yetkiyi haramilerin iktidarını alaşağı edelim diyen, Kılıçdaroğlu; “8 yıllık AKP iktidarında hayatından memnun olan kim? Recep bey ve yandaşları değil mi? Recep Bey ve yandaşlarının düzeni halkın düzeni değildir. Geldim buraya tek umudum sizsiniz. Verin yetkiyi haramilerin iktidarını alaşağı edelim” dedi.
...devamı>>> |
|
|
Kılıçdaroğlu, Kral FM’den seslendi.. “Yani kim örgütün liderini affetmek istiyor. Biz mi, AKP mi?”..
| 04.09.2010 |
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kral FM’in canlı Yayın Mehmet Gezegeninde güncel olaylarla ilgili soruları yanıtladı.. Kılıçdaroğlu bir soruya verdiği yanıtta, “Afla ilgili. Yani kim örgütün liderini affetmek istiyor. Biz mi, AKP mi? Maddenin son fıkrasında suç işlemek için örgüt kurma suçuna ilişkin etkin pişmanlık hükümlerinin terör örgütünün kurucusu, yöneticisi veya üyeleri hakkında da uygulanabileceği kabul edilmiştir. 2006. Hala girin TBMM’nin internet sitesine verdiğim bu numaralarla bakın bu kanunu göreceksiniz. Ben gerekçesini okuyorum. Altında da bakın şurada da Başbakanın……. Şimdi ben Başbakana şunu söyledim. Sayın Başbakan madem ben bir genel af lafı ettim. Benim söylediğim koşullar vardı. Silah koşulsuz bırakılacaktı, PKK teslim olacaktı. Artık barışa, huzura erecekti, hiç kimse geçmişi kaşımayacaktı, ülkede barışı, huzuru sağlayacaktık. Artı bütün toplum, bütün siyasi partiler belli bir toplumsal uzlaşma sağlayacaktı” dedi.
...devamı>>> |
|
|
CHP’li Bulut, Mersin Yardım Gönüllüleri Derneği Başkanı Fahrettin Kılınç verdiği iftar yemeğindeydi..
| 03.09.2010 |
Mersin Yardım Gönüllüleri Derneği Başkanı ve MHP Mersin İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Fahrettin Kılınç, Mersin Suphi Öner Öğretmen Evi’nde dernek üyeleri ve vatandaşlara iftar yemeği verdi. İftar yemeğine, MHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Murat Kadızade, MHP Toroslar İlçe Başkanı Nihat Soysal, Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Dutar, MHP Mersin Milletvekilleri Prof. Dr. Akif Akkuş ve Kadir Ural, 22. Dönem CHP Mersin Milletvekili Ersoy Bulut, AKP İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili M. Fatih Seyit, MHP İl Genel Meclis Üyeleri İlksen Sorguç Dinçer, Doğan Türkmen, Büyükeceli Belediye Başkanı Mehmet Kale, T. Kamu-Sen İl Başkanı Hüseyin Ateş, TÜRKAV Başkanı Ömer Bastacıoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.
...devamı>>> |
|
|
Turizm ve Kültür Bakanı Günay, Mersin Devlet Klasik Türk Müziği Korosu binasını açtı..
| 03.09.2010 |
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Mersin'in doğası, bitki örtüsü ve tarihsel zenginliği ile kitle turizmi için çok büyük bir hazine olduğunu ve el uzatılmayı beklediğini bildirdi.
...devamı>>> |
|
|
“Mersin’in kaderi 48 saatte değişebilir mi? -1-“..
| 03.09.2010 |
2 Eylül’de Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Mersin’e geliyor.
4 Eylül’de de Başbakan.
Bakan Günay Japon yılı etkinliklerine katılacak.
Devlet Klasik Türk Müziği Korosu’nun yeni binasının açılışını yapacak.
Ayrıca bölgede bazı incelemelerde bulunacak.
Hatırlarsınız, bir ay önce de bölgemize gelip Mut, Silifke ve Taşucu’nda incelemeler yapmıştı.
Anlayacağınız kentimize uzak bir kişi değil. –Mersin’den aday gösterileceği de söyleniyor!-
Bir de sevdiği dostları Mersin’de yaşıyor...
...devamı>>> |
|
|
Türker: “Anayasa Mahkemesi’nin yapısının değiştirilmesiyle yargının siyasetin emrine girecek”..
| 03.09.2010 |
DSP Genel Başkanı Masum Türker, Anayasa Mahkemesi’nin yapısının değiştirilmesiyle ‘yargının siyasetin emrine gireceğini’ söyledi ve “Kurmak istedikleri siyasal yapıyı, Anayasa yoluyla dayatıyorlar” dedi.
...devamı>>> |
|
|
MODER’den iftar yemeği..
| 03.09.2010 |
Kısa adı MODER olan Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği, üyelerini iftar yemeğinde bir araya getirdi. MODER Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, ‘Otomotiv sektörünün Mersin’de gelişmesi için el ele vermemiz gerek’ dedi.
...devamı>>> |
|
|
Bakan Günay: "Bu yapılan 20-25 maddelik düzenleme mükemmel mi? Hayır mükemmel değil. Daha iyisi olmaz mı? Tabi daha iyisi olacak”..
| 03.09.2010 |
Ertuğrul Fırkateyni faciasının 120. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Mersin'e gelen ve Firkateynin deniz altından çıkartılan parçalarının çıkartılıp sergilendiği ‘Ertuğrul Firkateyni Japonya’da Bir Türk Gemisi’ adlı serginin açılış törenini ve ‘Klasik Türk Müziği Korosu’ binasının açılışını gerçekleştiren Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (MESİAD) ziyaret ederek, işadamları ile biraraya geldi.
...devamı>>> |
|
|
Başbakan Erdoğan, 4 Eylül Cumartesi Saat:16.30’da Mersin’de halka hitap edecek..
| 03.09.2010 |
Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 4 Eylül Cumartesi günü saat:16.30 ‘da Tevfik Sırrı Gür stadı önünde halka hitap edecek.
...devamı>>> |
|
|
CHP Mersin İl Başkanı Şanlı’dan teşekkür..
| 03.09.2010 |
CHP Mersin İl Başkanı Yılmaz Şanlı, partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşen düzenlenen 1 açılış ve 4 mitingin başarıyla sonuçlandığını açıkladı. Şanlı, “2 Eylülde Yaptığımız tüm mitinglere hiçbir ilçe, köy ve mahalleden araç tutulmamış ve partili taşınmamıştır. CHP’liler ve Genel Başkanımız Sn Kemal Kılıçdaroğlu’nu dinlemek ve görmek isteyen yurttaşlarımız kendi olanakları ile Mitinglerimize coşkuyla ve ellerinde bayrakları ile katılmışlardır” dedi.
...devamı>>> |
|
|
MHP Anamur’un iftarına Şandır, İl Başkanı Tat’la birlikte katılıyor..
| 03.09.2010 |
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan ve kili ve Mersin Milletvekili Mehmet Şandır ile Mersin İl Başkanı Mahmut Tat, 4 Eylül Cumartesi günü MHP Anamur İlçe Teşkilatının iftar yemeğine birlikte katılacak.
...devamı>>> |
|
|
Ahmet Doğan bir başarıya daha imza attı.. Doğan: “Stilize dal’a 5 ülkeyi alarak yarıştık ve bunların arasından Dünya birincisi olduk”
| 03.09.2010 |
YTÜ Öğretim Görevlisi ve Şişli Belediyesinde Harita Mühendisi Ahmet Doğan, 20-28 Ağustos tarihlerinde Polonya’nın Zakopane kentinde 42.düzenlenen Dünya Halk Dansları yarışmasına folklor ekibi olarak katıldıklarını, burada Türkiye’yi temsil ettiklerini söyleyerek, Dünyanın dört bir yanından 17 ülkenin grubunun bulunduğu yarışmada, Stilize dal’a 5 ülkeyi alarak yarıştıklarını ve Dünya birincisi olduklarını açıkladı.
...devamı>>> |
|
|
CHP İl Başkanı Şanlı: “Halkımızı 12 Eylül’de oy kullanmaya ve barış için “Hayır” demeye çağırıyorum”..
| 03.09.2010 |
CHP Mersin İl Başkanı Yılmaz Şanlı, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Şanlı mesajında, “Bu gidişe son vermenin en önemli demokratik fırsatı 12 Eylüldeki halkoylamasıdır. Ülkemizin geleceği ve barış için tüm Mersinlileri bu fırsatı kullanarak halkımızı 12 Eylül’de oy kullanmaya ve barış için “Hayır” demeye çağırıyor, terörü meşrulaştırarak barışı kurmanın olanaklı olmadığını bir kez daha hatırlatırken, savaş şiddet ve terörden uzak barış dolu günler dileğiyle tüm halkımızın Dünya Barış gününü kutluyoruz” dedi.
...devamı>>> |
|
|
|
|
| |
|
|
|
| |
DOÇ. DR. MEHMET SEYFETTIN EROL
Referandum Terörü..
|
 |
|
|
|
|
İletişim ve Yorumlarınız için: msn.yorum@gmail.com |
|
|
|
|
|
|