Anamur Şoförler Odası Başkanı Aziz Özen’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

MESAJLAR - 28-10-2026 09:51

Anamur Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Özen, Cumhuriyetimizin ilanının 103. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Başkan Aziz Özen mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“29 Ekim 1923, milletimizin kendi geleceğine sahip çıktığı, bağımsızlığını ve egemenliğini tüm dünyaya ilan ettiği tarihi bir dönüm noktasıdır. Cumhuriyet, bizlere bırakılmış en değerli miraslardan biri olmasının yanında, gelecek nesillere karşı taşıdığımız büyük bir sorumluluktur.

 

Ülkemizin her köşesinde alın teriyle çalışan, üreten ve ekonomiye katkı sağlayan şoför esnafımız da Cumhuriyetimizin sunduğu değerler doğrultusunda ülkemizin gelişmesine katkıda bulunmaktadır. Birlik, dayanışma ve karşılıklı saygı içerisinde çalışarak Cumhuriyetimizi daha güçlü yarınlara taşımak hepimizin görevidir.

 

Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve vatanımız için fedakârlık gösteren tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum.

 

Cumhuriyetimizin 103. yılı kutlu olsun. Cumhuriyetimizin ışığı yolumuzu, birliğimiz ve beraberliğimiz geleceğimizi aydınlatsın.”

 

Aziz ÖZEN

Anamur Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı

Günün Diğer Haberleri