Başkan DENİZ Vatandaşları Salı ve Cuma Günleri Öğleden Sonra Kabul Edecek..

SİYASET - 09-05-2024 08:37

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz Salı ve Cuma günleri öğleden sonrasını halk günü olarak belirlediklerini duyurdu.

 

Mazbatasını almasının ardından görevine başlayan Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz göreve gelişinin birinci ayında kendisini ziyarete gelen vatandaşlara hem teşekkür etti hem de hizmet seferberliği başlatacağının mesajını verdi.

 

35 günlük belediye başkanlığı süresince kendisini 5.000'den fazla vatandaşın ziyaret ettiğini belirten Başkan Deniz, bir taraftan vatandaşların taleplerinin dinleneceğini diğer taraftan da ilçede yapılacak olan hizmetlerle ilgili yoğun bir çalışma dönemine girileceğini vurguladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Belediye Başkanı Durmuş Deniz; "Değerli hemşehrilerim mazbatamızı alarak göreve başladığımız günden bu yana bizzat belediyemizde bizleri ziyaret eden, ilgisini, sevgisini ve desteğini hissettiren binlerce hemşehrimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Temel belediyecilik hizmetlerimizin planlamasını yapmak ve Anamur için hayal ettiğimiz projeleri hayata geçirmek amacıyla başlatacağımız yoğun çalışma programı nedeniyle, şahsımı ziyaret etmek isteyen vatandaşlarımızın ziyaretlerini 13 Mayıs 2024 Pazartesi gününden itibaren her hafta Salı ve Cuma günleri öğleden sonrası için planlamalarını rica ediyorum" dedi.

Günün Diğer Haberleri