Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Tuna ile yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Anamur İlçe Başkanlığı’nın 15. Olağan İlçe Kongresi’nde yeniden ilçe başkanlığı görevine seçilen Mehmet Yayla ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
MHP Anamur İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarette, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından parti binası girişinde karşılandı. Daha sonra Başkan Mehmet Yayla ile birlikte başkanlık makamına geçilerek görüşmelere başlandı.
Ziyarette konuşan Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Tuna, Mehmet Yayla ve yeni yönetim kurulunu tebrik ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
“İlçe başkanlığınız ve yeni yönetiminiz hayırlı, uğurlu olsun. Bizler birbirimize yabancı değiliz. Her zaman yanınızda olmaya ve üzerimize düşen her konuda destek vermeye hazırız.” diyen Tuna, Anamur’un gelişimi için ortak çalışma anlayışının önemine dikkat çekti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Anamur İlçe Başkanı Mehmet Yayla ise, nazik ziyaretlerinden dolayı Mehmet Tuna ve yönetimine teşekkür ederek , kurumlarla işbirliği mesajı verdi.
Yayla; “Nazik ziyaretiniz bizleri memnun etmiştir. Bizler de her zaman sizlerin yanındayız. Yaylasından sahiline kadar Anamur’umuz için çalışıyoruz. Anamur’a taş üstüne taş koyacak, ilçemize değer katacak her kişi ve kurumun yanında olmak bizim görevimizdir.” Diye konuştu.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, çay ikramı eşliğinde Anamur’un ekonomik gelişimi, ticaret hayatı, ilçenin güncel sorunları ve hayata geçirilebilecek projeler üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin paylaşılmasının ardından ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.