Abdulkadir Doludeniz’den Gazetemizi Ziyaret..

GÜNCEL - 27-03-2023 11:36 1677 kez okundu.

Abdulkadir Doludeniz’den  Gazetemizi Ziyaret..
Advert

İYİ Parti Milletvekili A.Adayı Abdulkadir Doludeniz www.anamurhaber.com internet gazetemizi ziyaret etti.

Ziyaretinde hayatını özetleyerek kendisini tanıtan Abdulkadir Doludeniz, 1960 yılında Mersin ili Bozyazı ilçesinde doğmuş, gençlik yıllarında hayatın maddi ve manevi her zorluğunu bizzati yaşamış, her türlü işte çalışmış, vatandaşın çektiği büzün sıkıntıları, dertleri, sorunları, acıları tecrübe etmiş, kısacası Torosların bağrından çıkmış bir yörük çocuğu olduğunu ifade etti.

Tek derdinin hemşerilerine hizmet etmek, Anamur’un, Bozyazı’nın, kısacası Mersin ve İlçelerinin sorunlarına TBMM’sinde çareler aramak, çözüm bulmak, bölgenin Tarımına, ticaretine, geçlerin işsizliğine, geleceğine katkı sunmak üzere aday olduğunu paylaşıyor.

Samimi duygularla amacını açıklayan Doludeniz, “Ben kendi adıma bir şey istemiyorum. Ben bir yörük çocuğuyum ve bölge halkıma hizmet vermek adına bana destek verilmesini istiyor, saygılarımı sunuyorum.”dedi.

www.anamurhaber.com imtiyaz sahibi ve Genel Yayın yönetmeni İbrahim Polat Doludeniz’e yolunuz açık olsun diyerek, ziyareti için teşekkür etti.

 

Abdulkadir Doludeniz Kimdir?

1960 yılında Bozyazı’da doğdu, ilk ve orta okulu Bozyazı’da lise eğitimini Anamur Lisesinde tamamladı. 1985-1986 yılları arasında, Gölbaşı Özel Harekat Polis Eğitim Merkezinde özel harekat kursiyer polis adayı olarak göreve başlayan Abdulkadir Doludeniz, 1986 yılında ülkemizin yetiştirdiği ilk özel harekat polislerinden biri olarak Özel Harekat Şube Müdürlüğünde göreve başlamıştır. 1990 yılına kadar bu görevi yürüttükten sonra Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürlüğü emrine koruma polisi olarak atanmış ve 2000 yılına kadar da bu görevi sürdürmüştür. 2000 yılında T.C. Ulaştırma Bakanlığı DHMİ Genel Müdürlüğü Acil Yardım ve Özel Güvenlik Dairesi Başkanı olarak atanan Doludeniz, buradaki görevi esnasında aynı zamanda havacılık güvenliği ve milli sivil havacılık konularında uzmanlar kurulu üyesi olarak Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Dairesi Başkanlığında görev almıştır. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Çam Kese Böceği ile Biyolojik Mücadele Başlattı..

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Çam Kese Böceği ile Biyolojik Mücadele Başlattı..

24-04-2024 - GÜNCEL

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz;

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz; "Çocuklarımız Geleceğimizin Teminatıdır"

23-04-2024 - GÜNCEL