ADD Anamur Şube Yönetimi 3 Yıl Sürecek Eylem Planını Basınla Paylaştı..

GÜNCEL - 03-06-2023 14:38 1356 kez okundu.

ADD Anamur Şube Yönetimi 3 Yıl Sürecek Eylem Planını Basınla Paylaştı..
Advert

Anamur Atatürkçü Düşünce Derneği şubesi nisan ayında yaptığı olağan genel kurulu sonucunda yeni yönetimini belirledi. Yeni dönem yönetim kurulu üyeleri, 3 yıl sürecek eylem planını anlatmak için basın mensuplarıyla bir araya geldi. Etkinlik ve eylemlerinde halk ile daha iç içe olmayı hedefleyen yönetim kurulunun basın açıklaması detayları basın ve kamuoyuyla  paylaşıldı.

Yeni Yönetim önümüzdeki günlerde kurum ziyaretleri ile çalışmalarına başlayacaklarını ifade ederek, hiç bir siyasi ayrım gözetmeksizin tüm kamu ve özel kurumlar, STK'lar ve vatandaşlarla el ele vererek, çalışmalarını sürdüreceklerini açıkladılar.

 

3 yıl sürecek eylem planından da kısa kısa bilgiler veren ADD Anamur Şube Yönetiminin açıklaması şöyle;

BASINA VE KAMUYONA
Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken, biz ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ yönetici ve üyelerinin Cumhuriyetimize karşı sorumluluğumuz ve borcumuz olduğunu düşünüyoruz. Bugün siz basın mensuplarının huzurunda , bu sorumluluk ve görevlerimizi yerine getirmek için hazırladığımız yol haritası ve çalışma programımızı halkımızla paylaşmak istiyoruz.
Bizler Anamur Atatürkçü Düşünce Derneği yönetim kurulu olarak ;
1- Basın, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, odalar ve siyasi partilerle ilişkilerimizi geliştirip, sizlerin fikir ve katılımlarını önemseyeceğiz.
2- Toplantılarımızı zaman zaman mahallelerde, halka açık, halkımızı ATATÜRK ve Atatürkçü düşünce ile iç içe tutarak, gelen eleştiri ve önerileri dikkatle dinleyecek ve bunları gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Atatürkçü düşünce sistemi içerisinde vücut bulan halkçılık ilkesinin uygulanması için çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz.
3- Milli bayramlar ve önemli günler özenle planlanarak, günün anlamına uygun bir şekilde kutlamalar yapılacaktır. Ayrıca Cumhuriyetimizin 100. yılına özel bir program hazırlayarak coşkulu bir kutlama yapılacaktır.
4- Hayatının her aşamasında, kitap okumayı ihmal etmeyen Ulu Önderimizin yolunda, okuma kültürünü teşvik etmek amacıyla halka açık okuma etkinlikleri düzenleyeceğiz.
5- Dernek bünyesinde, Akıl ve Zeka Oyunları başta olmak üzere, öğrencilere yönelik çalışmalar planlayarak, çocuklar ve gençleri derneğimiz içerisinde daha aktif hale getireceğiz.
6- Atatürk’ün, “Ormansız ve ağaçsız vatan toprak değildir.” sözünü ilke edinerek doğa ve çevre platformları ile işbirliğine gideceğiz. Bu şekilde çocuklarımız ve gençlerimizin doğa, çevre ve orman konusunda daha bilinçli olması için çalışmalar yapacağız.
7- Alanında uzman kişilerle halka açık söyleşiler gerçekleştireceğiz.
8- Atatürk’ün, “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.” sözü ışığında, entelektüel toplum olma bilinci ile kültür sanat organizasyonları düzenleyeceğiz.
9- Üyelerimizle olan bağımızı güçlendirerek ilgi , ihtiyaç ve istekler doğrultusunda etkinlikler ve  üye katılımını sağlayacak çalışmalar yapacağız.
Yukarıda belirlediğimiz eylem planını uygulamak için var gücümüzle çalışacağımızı, halkımızın eleştiri, fikir ve önerilerine açık olduğumuzu belirtir, basına ve kamuoyuna saygılarımızı sunarız.

Anamur Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Dünya Yetimler Günü Dolayısıyla Kaymakam Bozdemir İftar Yemeği Verdi..

Dünya Yetimler Günü Dolayısıyla Kaymakam Bozdemir İftar Yemeği Verdi..

26-03-2024 - GÜNCEL

 Ünlüselek Ailesinden Gazetecilere İftar Yemeği..

Ünlüselek Ailesinden Gazetecilere İftar Yemeği..

25-03-2024 - GÜNCEL