Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Deprem Bölgesine Gitti..

GÜNCEL - 07-02-2023 10:35 1085 kez okundu.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Deprem Bölgesine Gitti..
Advert

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Deprem Bölgesine Gidiyor.

Depremden etkilenen bölgeler için yardım kampanyası, iş makinesi ve personel desteği sağlayan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, deprem bölgesinde incelemelerde bulunmak üzere Osmaniye’ye gitti.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ilin etkilendiği deprem felaketi nedeniyle tüm Türkiye seferber olurken, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın talimatı ile başlatılan yardım kampanyasında ilçeden toplanan 3 tır yardım malzemesi afet bölgelerine ulaştırılmak üzere yola çıkartıldı.

Yardım kampanyasının yanı sıra bölgeye iş makinesi ve personel desteği sağlayan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç yardım tırları ile birlikte bölgede incelemeler yapmak üzere Osmaniye’ye gitti.

Depremden etkilenen tüm bölgelere yardım tırlarının ulaştırmayı hedeflediklerini belirten Başkan Kılınç: “ Maalesef son yılların en yıkıcı depremi nedeniyle 10 ilde çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti. Binlerce yaralımız var. Enkaz kaldırma ve kurtarma çalışmalarımız devam ediyor. Tüm Türkiye’nin seferber olduğu bir ortamda Anamur Belediye Başkanlığı olarak bizde tüm imkanlarımızı kullanarak deprem bölgelerinin tamamına ulaştırmak amacıyla bir yardım kampanyası başlattık. Duyuruyu yapar yapmaz harekete geçen Anamurlu hemşehrilerimiz sayesinde birkaç saat içerisinde battaniye, kışlık kıyafet, bot, ısıtıcı, çocuk bezi, çocuk mamasından oluşan 3 tır yardım malzemesi topladık. Ayrıca yardım kampanyasını başlattığımız andan itibaren belediyemizi arayarak hiçbir ücret beklemeden kamyonlarını deprem bölgesine gönderebileceğini söyleyen şoförlerimiz oldu. Şu anda hala vatandaşlarımız yoğun şekilde belediyemize yardım malzemesi getiriyor. Malzemeler geldikçe toparlayarak yola çıkartacağız” dedi.

Deprem bölgesine yardım malzemesinin yanı sıra iş makinesi ve personel desteği gönderen Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç: “ Bölgeden gelen talepler doğrultusunda planlamamızı yaparak 2 iş makinesi, 1 tır, 2 kamyon, 2 binek araç ve 10 personelden oluşan yardım ekibimizi Hatay/Kırıkhan'da oluşturulan toplanma merkezine gitmek üzere yola çıkardık. Ayrıca bizde birim müdürlerimizle birlikte depremden etkilenen Osmaniye’ye gitmek üzere yola çıkıyoruz. Bölgede bizzat incelemeler yaparak vatandaşlarımızın acısını paylaşacağız. Takviye ekip lazım olması durumunda şahsım başta olmak üzere tüm belediye personellerimizle birlikte deprem bölgelerine yardıma koşmaya hazırız” dedi.

1Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Deprem Bölgesine Gidiyor
2Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Deprem Bölgesine Gidiyor
3Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Deprem Bölgesine Gidiyor
4Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Deprem Bölgesine Gidiyor
5Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Deprem Bölgesine Gidiyor
6Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Deprem Bölgesine Gidiyor
7Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Deprem Bölgesine Gidiyor
8Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Deprem Bölgesine Gidiyor
9Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Deprem Bölgesine Gidiyor
10Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Deprem Bölgesine Gidiyor
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Dünya Yetimler Günü Dolayısıyla Kaymakam Bozdemir İftar Yemeği Verdi..

Dünya Yetimler Günü Dolayısıyla Kaymakam Bozdemir İftar Yemeği Verdi..

26-03-2024 - GÜNCEL

 Ünlüselek Ailesinden Gazetecilere İftar Yemeği..

Ünlüselek Ailesinden Gazetecilere İftar Yemeği..

25-03-2024 - GÜNCEL