Anamur Belediye Personeli’nden Örnek Davranış..

GÜNCEL - 26-09-2022 16:03 1797 kez okundu.

Anamur Belediye Personeli’nden Örnek Davranış..
Advert

Anamur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinden örnek davranış.

Anamur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli Ömer Yağ çöpte bulduğu 100.000 TL değerindeki altını sahiplerine teslim ederek örnek bir davranış sergiledi.

Anamur İskele Mahallesi’nde ikamet eden Abit – Yeliz Satıcı çifti evlerinde sakladıkları altınları yanlışlıkla çöpe attıklarını fark ettiler. Olayı fark etmeleri üzerine Anamur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne durumu bildiren çift belediye yetkililerinden yardım istedi. Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın talimatı ile çöp depolama alanında arama çalışması başlatan Temizlik İşleri Müdürlüğü görevlisi, uzun süren aramaların sonunda altınları bularak sahibine teslim etti.

Altınlarına kavuşan Satıcı çifti Belediye Başkan Yardımcısı Türkan Kasapoğlu’nu ziyaret ederek teşekkür etti.

Altınlardan ümidi kestiklerini belirten çift; “Olayı fark ettiğimizde çöpler çoktan alınmıştı. Hemen Anamur Belediyesi ile iletişime geçtik. Çöp boşaltım alanın da Personel Ömer Yağ’ın uzun süren araması sonucunda altınlarımız bulundu.  Açıkçası bulunacağına dair çok umudumuz yoktu. Ne kadar mutlu olduğumuzu tarif edemeyiz, o çöp alanında saatlerce arama yapan Ömer kardeşimize, bizimle olayın başından sonuna kadar bizzat ilgilenen Belediye Başkan Yardımcımız Türkan Kasapoğlu’na ve Temizlik İşleri Müdürümüz Alper Erdem’e çok teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Kılınç: “Ömer’in Davranışının Hepimize Örnek Olmasını Temenni Ediyorum”

Altınları bularak sahiplerine teslim eden Temizlik İşleri Müdürlüğü Görevlisi Ömer Yağ’ı makamında ağırlayan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç sergilediği davranış nedeniyle personelini tebrik ederek teşekkür belgesi takdim etti. Anamur Belediyesinde görevli personellerinin toplumda her zaman örnek olduklarını belirten Başkan Kılınç: “Olayı haber aldığımızda ilgili personellerimize kayıp altınların bulunması talimatını verdik. Sağ olsun Ömer kardeşimizde çöp depolama alanında özveri ile arama yaparak altınları bulmuş ve sahibine teslim etmiş. 100.000 TL’lik altını sahibine teslim eden değerli kardeşimize teşekkür ediyorum ve onun sergilediği bu davranışın hepimize örnek olması gerektiğine inanıyorum” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Durmuş Deniz'den Teşekkür Mesajı..

Durmuş Deniz'den Teşekkür Mesajı..

19-04-2024 - GÜNCEL

Anamur Protokolünden Şehit ve Gazi Ailelerine Bayram Ziyareti..

Anamur Protokolünden Şehit ve Gazi Ailelerine Bayram Ziyareti..

10-04-2024 - GÜNCEL