Anamur Belediyesi Engelli Vatandaşlara 200 Adet Engelli Araç Gereci Dağıttı..

GÜNCEL - 08-05-2023 18:23 1137 kez okundu.

Anamur Belediyesi Engelli Vatandaşlara 200 Adet Engelli Araç Gereci Dağıttı..
Advert

Anamur Belediyesi organizasyonu ve Almanya Elele Blefeld Engelliler Derneği katkıları ile Anamur’a getirilen toplam 200 adet engelli malzemesi sahiplerine teslim edildi.

Anamur Belediye binası önünde Başkan Hidayet Kılınç ev sahipliğinde yapılan engelli araçları, sandalyeleri, engelli, yatakları, yürüteçleri, hasta ve engelli kaldıraçlarından oluşan malzemelerin teslim törenine, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Adayı Levent Uysal ve Mehmet Şahin, 21. Dönem Mersin Milletvekili Cahit Tekelioğlu, Büyük Birlik Partisi Mersin Milletvekili Adayı Mustafa Kemal Aslan, Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Başkanı Adnan Gübbük, Ak Parti Anamur İlçe Başkanı Feyzi Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Anamur KAÇEP Başkanı Dilek Tuna, Ülkü Ocakları Anamur İlçe Başkanı Mehmet Satar, Cumhuriyet Başsavcısı Meriç Dede, Resmi Kurum ve Kuruluşların Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temilcileri, Anamur Engelliler Derneği Başkanı Hikmet Narcı, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Almanya El Ele Engelliler Yardımlaşma Derneği Başkanı Dursun Karabel, Almanya El Ele Engelliler Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcıları Uğur Kürekçi, İsmet Kaya, Şekip Meretuk, Rosenhaim Ülkü Ocakları Başkanı Öztürk Süt, Bay De Bir Yozgatlılar Derneği Başkanı Levent Ülgen, Yerel Basın Temsilcileri, Engelli Aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Engelli vatandaşların her yanlarında olduklarını gece gündüz her zaman telefonlarının ve gönüllerinin onlara açık olduğunu vurgulayarak, “Bildiğiniz gibi geçen yaz, denize giremediklerini bize ilettiler bizde Dr.Devlet Bahçeli Sahil Parkına Engelli rampası koyarak, engelli vatandaşlarımızın denize rahat girmelerini sağladık bu gün burada engelli sandalyesi, akülü araba, hasta yatağı , yürüteçler, engelli ve hasta taşıma araçlarından oluşan toplam 200 adet araç ve gereci Almaya’da faaliyet yürüten engelli derneğimizle istişare kurarak getirdik ve engelli vatandaşlarımıza burada dağıtacağız. Onlar aslında engelli değil engeli yaşamı aşmış kişiler ben onları çok seviyorum şimdiden yeni araç gereçleri hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.

Başkan Kılınç; “Bizler aynı zamanda siyasetçiyiz ve önümüzde önemli bir seçim var bu seçimde bir tarafta kandilin ne dediğini söyleyen ve onlarla beraber olan bir grup var, diğer tarafta ise vatan millet bilen Cumhur İttifakı var, bir tarafta ipleri kimin elinde olduğu bilinmeyen bir grup var, emirleri Amerika’dan alan bir grup var, bir tarafta ise önce Ülkem ve milletim diyen Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanımız var..!  Şimdi sizden öncelikle şunu rica ediyorum -Bu seçimde Cumhurbaşkanlığı oylarınızı sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekili oylarınızı da üç hilallin altına mührü basarak vermenizi sizlerden istirham ediyorum.” Diye konuştu.

Toplantıda konuşan ANED Anamur Engeliler Derneği Başkanı Hikmet Narcı da , “Anamur belediye başkanımız Sayın Hidayet Kılınç’a ve Almanya Elele Blefeld Engelliler Dernek başkanı Dursun Karabel’e engelli vatandaşlarımız için gerekli ihtiyaç araç gereçlerinin temini noktasında gösterdikleri çabadan dolayı çok teşekkür ediyor. Bu engelli araç gereçleri alan vatandaşlarımızın da daha dikkatli kullanarak, ihtiyaçları bittiği zaman geri dönüşüm noktasında da bizlere destek olmalarını bekliyor teşekkür ediyorum.” Dedi.

Almanya Elele Blefeld Engelliler Dernek başkanı Dursun Karabel ise, “Çok yüklü bir engelli malzemesi geldi. Emeği geçen başta sayın Hidayet Kılınç başkanıma teşekkür ediyorum böyle bir organize için. Engelli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum yine ihtiyaç duyduklarında bizler her zaman hazırız. “diye ifade etti.

Konuşmaların ardında engelli malzemeleri sahiplerine teslim edildi. Programında 30 adet akülü araç, 60 adet tekerlekli sandalye, 10 adet hasta yatağı, 20 adet hasta yürüteci, 10 adet tuvalet sandalyesi, 4 adet hasta kaldırma vinci ve 30 adet koltuk değneği engelli vatandaşlara teslim edildi. Sandalyelerini ve akülü arabalarını alan Engelli vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadılar.

MHP Mersin Milletvekili Adayı Levent Uysal da engelli Mustafa Toptaş’a verilen akülü arabayı beğendin mi? diye sordu. Mustafa Toptaş ise çok beğendim teşekkür ediyorum diye cevap verdi. Dr.Levent Uysal, ” Bundan daha keyifli bir duygu yaşanamaz, önemli olan hayatta engelsiz olmayı beyinsel olarak yaşamak. İşte beyefendi burada o kadar bunu yaşıyor ki yaşam enerjisi maksimumda. Dedi.

1Anamur Belediyesi Engelli Vatandaşlara 200 Adet Engelli Araç Gereci Dağıttı
2Anamur Belediyesi Engelli Vatandaşlara 200 Adet Engelli Araç Gereci Dağıttı
3Anamur Belediyesi Engelli Vatandaşlara 200 Adet Engelli Araç Gereci Dağıttı
4Anamur Belediyesi Engelli Vatandaşlara 200 Adet Engelli Araç Gereci Dağıttı
5Anamur Belediyesi Engelli Vatandaşlara 200 Adet Engelli Araç Gereci Dağıttı
6Anamur Belediyesi Engelli Vatandaşlara 200 Adet Engelli Araç Gereci Dağıttı
7Anamur Belediyesi Engelli Vatandaşlara 200 Adet Engelli Araç Gereci Dağıttı
8Anamur Belediyesi Engelli Vatandaşlara 200 Adet Engelli Araç Gereci Dağıttı
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Anamur'da İş Makınası Kazası 1 Kişi Hayatını Kaybetti..

Anamur'da İş Makınası Kazası 1 Kişi Hayatını Kaybetti..

27-04-2024 - GÜNCEL

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Çam Kese Böceği ile Biyolojik Mücadele Başlattı..

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Çam Kese Böceği ile Biyolojik Mücadele Başlattı..

24-04-2024 - GÜNCEL