Anamur İlçe Müftüsü Mehmet FİDAN'ın Ramazan Bayramı Mesajı..

MESAJLAR - 20-04-2023 14:00 1328 kez okundu.

Anamur İlçe Müftüsü Mehmet FİDAN'ın Ramazan Bayramı Mesajı..
Advert

Anamur İlçe Müftüsü Mehmet FİDAN, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

İlçe Müftüsü FİDAN, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Rahmet, bereket ve arınma mevsimi ramazan ayının ardından; barış, kardeşlik ve esenlik rüzgârlarının dalga dalga yayılarak bütün hayatı kuşatacağı Ramazan Bayramı’na giriyoruz.

Bayram; kardeşine tebessüm etmeyi sadaka bilen peygamber ahlakının müntesiplerine, yeryüzündeki olanca kötülüğe karşılık, kardeşlik ve muhabbeti bütün âleme yaymak için büyük bir umut ve azimle çalışan iyilik erlerine, âlemlerin rabbinden bir hediye ve rahmet vesilesidir.

Bu vesileyle, öncelikle anne-babalarımızı, aile büyüklerimizi, akraba ve komşularımızı ziyaret ederek onların gönlünü alalım. Bilhassa bayram yapamayanların bayramı olmaya çalışalım. Sevgi ve merhamete muhtaç; yetim, öksüz, garip, hasta, yaşlı ve kimsesizlerin sevinci olalım. Kardeşlerimiz arasındaki kırgınlıkları ve küskünlükleri bertaraf edelim. Çocuklarımızı da bayramın coşkusuyla buluşturarak onların zihinlerinde güzel hatıralar oluşturalım. Ramazan’da elde ettiğimiz kazanımları ve güzellikleri bayram sonrasına da taşıyarak rahmet ve bereket iklimini yaşamaya devam edelim.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta depremde hayatını kaybeden kardeşlerimiz olmak üzere ahirete uğurladığımız bütün ölmüşlerimize rahmet diler, bayramların bayram gibi yaşandığı, barış, mutluluk ve huzurun yeryüzünün her yerine hâkim olduğu bir dünyanın inşasına vesile olması, sağlık ve afiyet içinde nice bayramlara erişmemiz temennisiyle; aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.

 

Mehmet FİDAN

Anamur İlçe Müftüsü

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Durmuş DENİZ'den 14 Mart Tıp Bayaramı Mesajı..

Durmuş DENİZ'den 14 Mart Tıp Bayaramı Mesajı..

14-03-2024 - MESAJLAR

Kaymakam Bilal BOZDEMİR’in 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Kaymakam Bilal BOZDEMİR’in 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

14-03-2024 - MESAJLAR