Anamur Polisi “Ölüme Yüzmeyin” Uyarısında Bulundu.

GÜNCEL - 16-08-2022 10:03 2426 kez okundu.

Anamur Polisi “Ölüme Yüzmeyin” Uyarısında Bulundu.
Advert

Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri deniz, gölet, yüzme havusu, kanal vb. su kenarlarında nasıl bilinçli hareket edileceği konusunda vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunuldu.

İçişleri Bakanlığı'nın suda boğulmalara karşı 81 ile göndermiş olduğu genelge kapsamında Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü  tarafından başlatılan kampanya dolayısıyla Toplum Destekli Polis Memuru Orçun Düzel  tarafından ilçemiz kapsamında bilgilendirme çalışması yapıldı.

Toplum Destekli Polis Memuru ilçemiz genelinde ; deniz kenarlarını, sulama kanallarını, plajları ve yüzme havuzlarını tek tek dolaşarak suda  nasıl bilinçli olunacağını ve bilinçli olmanın  önemini bire bir anlattı. İlçemiz sakinlerine ve tatilcilere  bilgi verici broşürler dağıtılarak özellikle çocuklara suda şaka yapılmaması gerektiği, denizde çok ileriye doğru yüzülmemesi gerektiği, denize ve havuza şaka yoluyla olsa dahi  kimsenin itilmemesi gerektiği, çoğu boğulmanın yüzmeyi iyi bilmekten dolayı aşırı özgüvenden kaynaklandığı konusunda uyarılar yapıldı. İlçemiz sakinleri ve tatilciler  tarafından "Ölüme Yüzmeyin" başlığı altında yapılan bilgilendirme çalışmalarının çok faydalı olduğu  dile getirildi. İlçe Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yapılan bilgilendirme çalışmaları son hızıyla devam etmekte olup vatandaşlarımızın uygulamadan son derece memnun oldukları gözlenmektedir.

1Anamur Polisi “Ölüme Yüzmeyin” Uyarısında Bulundu.
2Anamur Polisi “Ölüme Yüzmeyin” Uyarısında Bulundu.
3Anamur Polisi “Ölüme Yüzmeyin” Uyarısında Bulundu.
4Anamur Polisi “Ölüme Yüzmeyin” Uyarısında Bulundu.
5Anamur Polisi “Ölüme Yüzmeyin” Uyarısında Bulundu.
6Anamur Polisi “Ölüme Yüzmeyin” Uyarısında Bulundu.
7Anamur Polisi “Ölüme Yüzmeyin” Uyarısında Bulundu.
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Dünya Yetimler Günü Dolayısıyla Kaymakam Bozdemir İftar Yemeği Verdi..

Dünya Yetimler Günü Dolayısıyla Kaymakam Bozdemir İftar Yemeği Verdi..

26-03-2024 - GÜNCEL

 Ünlüselek Ailesinden Gazetecilere İftar Yemeği..

Ünlüselek Ailesinden Gazetecilere İftar Yemeği..

25-03-2024 - GÜNCEL