ANTSO Başkanı Tuna 10 Ocak’ta Gazetecilerle Akşam Yemeğinde Bir Arya Geldi..

GÜNCEL - 12-01-2024 09:05 419 kez okundu.

ANTSO Başkanı Tuna 10 Ocak’ta Gazetecilerle Akşam Yemeğinde Bir Arya Geldi..
Advert

ANTSO Başkanı Tuna 10 Ocak’ta Gazetecilerle Akşam Yemeğinde Bir Arya Geldi..

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna ve Yönetim Kurulu Üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Anamur’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Anamur ünlüselek otelde gerçekleşen yemek programında Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Tuna, Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayarak, “davetimize icabet ettiğiniz ve böyle özel bir günde bizlerle bir araya geldiğiniz için teşekkür ediyorum. İş yoğunluğumuzdan dolayı sizlerle daha sık bir araya gelemiyoruz ama bu gün burada bir arada olmak hem sizlerle birlikte bir akşam yemeği yemek hem de sohbet etmek istedik. Katılımınız için tekrar teşekkür eder, gününüzü tebrik ediyorum.” dedi.

Anamur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zümrüt Cömertler ise, “Ticaret ve Sanayi Odalarının en önemli Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu, böylesi önemli bir Sivil Toplum Kuruluşunun yönetiminde sizler gibi genç, çalışkan dinamit arkadaşlarımızı görmek bizleri gururlandırıyor. Anamur ve Bozyazı için güzel çalışmalara imzalar atıyorsunuz. Sizleri kutluyoruz. Bu özel günümüzde bizlere zaman ayırarak bizleri konuk ettiğiniz için arkadaşlarım ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Ayrıca basına önem veren çalışmalarınız ve katkılarınız için de ayrıca teşekkür etmek istiyorum ” Dedi.

 Sohbet niteliğinde gerçekleşen yemekte, başkan Tuna, Anamur ve Bozyazı ile ilgili yaptıkları çalışmalara hakkında bilgiler vererek, bu şehir hepimizin, bu şehrin Tarımda, Ticarette, Sanayide, Turizmde gelişmesi için üzerimize düşen her türlü sorumluluğu almaya çalışıyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz. Diye konuştu.

Ünlüselek Otel İşletmecisi İş İnsanı Uzay Ünlüselek’in de Gazetecilere çiçek takdim ederek, günlerini kutlamasının ardından Program, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

1ANTSO Başkanı Tuna 10 Ocak’ta Gazetecilerle Akşam Yemeğinde Bir Arya Geldi..
2ANTSO Başkanı Tuna 10 Ocak’ta Gazetecilerle Akşam Yemeğinde Bir Arya Geldi..
3ANTSO Başkanı Tuna 10 Ocak’ta Gazetecilerle Akşam Yemeğinde Bir Arya Geldi..
4ANTSO Başkanı Tuna 10 Ocak’ta Gazetecilerle Akşam Yemeğinde Bir Arya Geldi..
5ANTSO Başkanı Tuna 10 Ocak’ta Gazetecilerle Akşam Yemeğinde Bir Arya Geldi..
6ANTSO Başkanı Tuna 10 Ocak’ta Gazetecilerle Akşam Yemeğinde Bir Arya Geldi..
7ANTSO Başkanı Tuna 10 Ocak’ta Gazetecilerle Akşam Yemeğinde Bir Arya Geldi..
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Anamur'da İş Makınası Kazası 1 Kişi Hayatını Kaybetti..

Anamur'da İş Makınası Kazası 1 Kişi Hayatını Kaybetti..

27-04-2024 - GÜNCEL

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Çam Kese Böceği ile Biyolojik Mücadele Başlattı..

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Çam Kese Böceği ile Biyolojik Mücadele Başlattı..

24-04-2024 - GÜNCEL