ANTSO Heyeti Ankara’ya Çıkarma Yaptı..

GÜNCEL - 20-12-2022 13:22 818 kez okundu.

ANTSO  Heyeti  Ankara’ya Çıkarma  Yaptı..
Advert

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası (ANTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna, Yönetim Kurulu Üyesi Kaşif Tartan ve Meclis Başkan Yardımcısı İbrahim Çetinkaya, Kalkınma eski Bakanı Lütfi Elvan’ı ziyaret ettiler.
Tarım bölgesi olan Anamur ve Bozyazı ilçelerinin muz ve çileğin dışında son yıllarda tropikal meyve üretimi hakkında, Bakan Lütfi Elvan’a bilgi verilerek, yer tahsisi nedeniyle yapılamayan Anamur Hal’ine yer tahsisi yapılmasıyla ilgili taleplerini ilettiler.
ANTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada;
“Anamur ve Bozyazı İlçelerimizde yetişen Muz İhracı ve üretimde yaşanan problemleri, Sayın Bakan Lütfi Elvan beye hem sözlü, hem de dosya olarak sunduk.
Anamur’da Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından iki yıl önce projesi tamamlanan, ancak yer tahsisi sorunu nedeniyle yapılamayan Anamur ve Bozyazı Hal’i için yer tahsisinin yapılmasıyla ilgili talebimizi ilettik. Konuyla yakından ilgilenerek, Millî Emlak Genel Müdürlüğü’nün 152 bin 578 dekarlık alanın 2 yıllık bir geçici tahsisinin yapılmasını sağladı.
Ayrıca Anamur Limanının bir an önce faaliyete açılması, Adalet Sarayına yer tahsisi, Anamur -Ermenek yolunun 2. etabının yapımı, Anamur ve Bozyazı ilçelerimizin problemlerini istişare etme imkanı bulduk. 
Bölgemize her zaman desteğini eksik etmeyen Sayın Bakanımıza, Anamur ve Bozyazı İlçelerimiz ile ilgili taleplerimizi bir dosya halinde sunduk. Talepleri önemseyeceğine inanıyorum”   dedi.

 

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran’a hayırlı olsun ziyareti
2016 yılında Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Gürsel Baran’ın, geçtiğimiz ay yapılan seçimlerde, delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak  3. Kez güven tazeleyen ATO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilmesi nedeniyle Anamur Ticaret Odası Heyeti de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Anamur Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna’ya, Meclis Başkan Yardımcısı İbrahim Çetinkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Kaşif Tartan, Meclis Üyesi Hasan Neara’nın eşlik ettiği ziyarette, Anamur ve Bozyazı İlçelerinin tarımından, turizmine kadar bilgi paylaşımında bulunuldu.
ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran  da kısa zamanda bir heyet ile Anamur’a geleceğini  Odayı  ziyaret edeceğini belirterek,  ziyaretleri  nedeniyle  Anamur heyetine  teşekkür etti.

 

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret
Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna ve Meclis Başkanı Orhun Yıldız, beraberlerindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu,  Anamur Ticaret Odası heyetine yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Ziyaretle ilgili açıklama yapan Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Başkanı  Mehmet Tuna; TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ettik.
Yoğun bir seçim süreci yaşadığımızı, tüm yönetimin genç olmasına rağmen Anamur ve Bozyazı ilçelerimizdeki iş insanlarının, bizlere olan güvenlerini her iki ilçemiz için çalışarak, Oda yönetimine olan güveni sarsmayacağımızı söyledik.
Kendileri de genç ve dinamik bir ekip olduğumuzu söyleyerek başarı dileklerini paylaştılar.
Mayıs ayı içerisinde yapılacak olan TOBB seçimlerinde kendilerine destek vereceğimizi söyledik.”  Diye konuştu.

 

 

 

1ANTSO  Heyeti  Ankara’ya Çıkarma  Yaptı..
2ANTSO  Heyeti  Ankara’ya Çıkarma  Yaptı..
3ANTSO  Heyeti  Ankara’ya Çıkarma  Yaptı..
4ANTSO  Heyeti  Ankara’ya Çıkarma  Yaptı..
5ANTSO  Heyeti  Ankara’ya Çıkarma  Yaptı..
6ANTSO  Heyeti  Ankara’ya Çıkarma  Yaptı..
7ANTSO  Heyeti  Ankara’ya Çıkarma  Yaptı..
8ANTSO  Heyeti  Ankara’ya Çıkarma  Yaptı..
9ANTSO  Heyeti  Ankara’ya Çıkarma  Yaptı..
10ANTSO  Heyeti  Ankara’ya Çıkarma  Yaptı..
11ANTSO  Heyeti  Ankara’ya Çıkarma  Yaptı..
12ANTSO  Heyeti  Ankara’ya Çıkarma  Yaptı..
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Dünya Yetimler Günü Dolayısıyla Kaymakam Bozdemir İftar Yemeği Verdi..

Dünya Yetimler Günü Dolayısıyla Kaymakam Bozdemir İftar Yemeği Verdi..

26-03-2024 - GÜNCEL

 Ünlüselek Ailesinden Gazetecilere İftar Yemeği..

Ünlüselek Ailesinden Gazetecilere İftar Yemeği..

25-03-2024 - GÜNCEL