ANTSO’dan Depremzelere Yardım

GÜNCEL - 07-02-2023 10:41 935 kez okundu.

ANTSO’dan  Depremzelere   Yardım
Advert

Merkez üssü Kahramanmaraş olarak belirlenen depremin acıları sürerken Anamur Ticaret Odası bu acıya kayıtsız kalmadı.

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası’nın, TOBB Koordinasyonunda başlattığı yardım kampanyasına Anamur ve Bozyazı ilçelerinden vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Adına açıklama yapan başkan Mehmet Tuna,” Ülke olarak ne yazık ki bir kez daha deprem gerçeğiyle karşı karşıya kaldık. Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem haberiyle sarsıldık. Bölgede derinden hissedilen ve birçok şehirde yıkıma sebep olan deprem sebebiyle büyük üzüntü duyuyoruz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Göçük altında kalan vatandaşlarımıza da bir an önce ve sağ salim bir şekilde ulaşılmasını temenni ediyoruz ”dedi.
Ticaret ve Sanayi Odası Sosyal Medya hesabından yapılan açıklamada ise “İlçelerimizde de etkisini hissettiğimiz 06.02.2023 tarihinde gece yarısı meydana gelen depremden etkilenen illere gönderilmek üzere; TOBB Koordinasyonunda yardım kampanyası başlatılmıştır.
Anamur ve Bozyazı ilçelerimizden bölgede önemli ihtiyaç olan tüplü (katalitik soba) ve elektrikli ısıtıcı göndermek isteyen vatandaşlarımızın temin edebilecekleri bu tür sobaları odamıza acilen teslim etmelerini rica ederiz. Odamız ile 0324 814 10 50 numaramız ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden iletişime geçebilirsiniz ”ifadelerine yer verildi.
Anamur  Ticaret ve Sanayi Odası, depremzedelere, onlara ulaşmak için yolda olan ve kalacak yer ihtiyacı duyanlara hizmet için 24 saat açık tutulacak. Yardım kampanyası  hafta boyunca  devam edecek.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Dünya Yetimler Günü Dolayısıyla Kaymakam Bozdemir İftar Yemeği Verdi..

Dünya Yetimler Günü Dolayısıyla Kaymakam Bozdemir İftar Yemeği Verdi..

26-03-2024 - GÜNCEL

 Ünlüselek Ailesinden Gazetecilere İftar Yemeği..

Ünlüselek Ailesinden Gazetecilere İftar Yemeği..

25-03-2024 - GÜNCEL