ANTSO’dan " Mersin Memleket Günleri’ne katılım çağrısı

GÜNCEL - 15-12-2022 17:39 1198 kez okundu.

ANTSO’dan
Advert

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna,21–25 Aralık 2022 tarihlerinde İstanbul Maltepe'de yapılacak olan “Mersin Memleket Günleri”’nin duyurusu ve katılım çağrısında bulundu.
 

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde Anamur Belediye’sinin katkılarıyla, müteahhitlerinde duyarlılık göstererek maddi desteği ile İstanbul Maltepe'de yapılacak olan” Mersin Memleket Günleri” ne katılım  sağlayacak olan   Anamur Ticaret Odası, burada  açacağı stantta  Anamur’un tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra  Anamur ve  Bozyazı İlçelerinde yetişen ürünleri de  tanıtma fırsatı  bulacak.
 

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Anamur ve Bozyazı İlçelerinin daha fazla tanıtılması ve turizmdeki payını artırması için bu tür organizasyonların önemine   vurgu yaptı.
Tuna;” Tarih, turizm, tarım, ticarette ülke ekonomisine katma değer katan Anamur ve Bozyazı ilçelerimizin tanıtımının daha geniş kitlelere duyurulması açısından bu organizasyonların öneminin farkındayız.  Anamur Ticaret ve Sanayi Odası olarak tarımdan turizme kadar Anamur ve Bozyazı ilçelerimizin tanıtımını yapmak bizim görevimiz.
“Mersin Memleket Günleri”n de yöresel ürünler için tanıtım ve satış yapabilmeleri adına ciddi bir fırsat olarak değerlendiriyoruz .”dedi.
ANTSO  Üyesi, S.S. Anamur Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Turizm  Derneği, S.S.Anamur Tropikal Meyve Üretim ve Pazarlama Kooperatifi’nin  de yer alacağı stantta, Anamur’da  yetişen  Avokado, Ejder,Pepino, Papaya,Ananas,Çilek ve  Muz   gibi ürünlerin yanısıra, bu ürünlerden yapılmış  gıdalar da  yer alacağını  belirten Tuna;”,21–25 Aralık 2022 tarihlerinde İstanbul Maltepe'de yapılacak olan “Mersin Memleket Günleri” organizasyonuna  Belediye  Başkanımız  Hidayet  Kılınç  başta olmak üzere  müteahhitler de  destek verdiler. Kendilerine desteklerinden  dolayı teşekkür ederim” diye  konuştu.
Organizasyonun İstanbul’da yaşayan Anamur ve Bozyazı’lı vatandaşlara duyurulması için, basın mensuplarından ve sosyal medya kullanıcılarından destek isteyen  ANTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna;”  Standımızı  ziyaret  eden  vatandaşlarımız, bölgede  yetişen  ürünlerle  memleket  özlemini de  gidermiş olacaklar.” Dedi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Çam Kese Böceği ile Biyolojik Mücadele Başlattı..

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Çam Kese Böceği ile Biyolojik Mücadele Başlattı..

24-04-2024 - GÜNCEL

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz;

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz; "Çocuklarımız Geleceğimizin Teminatıdır"

23-04-2024 - GÜNCEL