Başkan Deniz Yerel Basın Temsilcileri İle Bir Araya Geldi..

GÜNCEL - 11-01-2025 09:32 2356 kez okundu.

Başkan Deniz Yerel Basın Temsilcileri İle Bir Araya Geldi..
Advert

Başkan Deniz Yerel Basın Temsilcileri İle Bir Araya Geldi

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçede görev yapan yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi.

82 Sosyal Tesislerde düzenlenen programda konuşan Başkan Deniz, doğru ve tarafsız gazeteciliğin önemli ve yoğun emek bir meslek olduğunu vurgulayarak; “Tarafsız, ilkeli ve objektif bir şekilde kamuoyunu bilgilendiren, gazetecilik ilkelerinden ödün vermeden gerçeğin peşinde koşan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun. Zor şartlar altında görevini sürdürmeye çalışan gazetecilerimize belediye başkanlığımızın öncesinden bu yana önem verdiğimizi en iyi sizler biliyorsunuz. Biz gazetecilik mesleğinin yaşatılmasını, vatandaşlarımızın doğru ve tarafsız habere özgürce ulaşabilmesini istiyoruz. Anamur Belediyesi olarak da, ilçemizde bulunan tüm gazetecilerimizin çalışmalarına gereken desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Anamur Belediyesi’nin gerçekleştirdiği projelere değinen Başkan Deniz; “Göreve gelişimizin 10. ayında Anamur Belediyesi olarak önemli işleri hayata geçirdik. Henüz bir hazırlık ve planlama dönemi olarak gördüğümüz bu süreçte mali disiplinini sağlayan, personel yönetimini gerçekleştiren bir Anamur Belediyesi var. Hem hükümetin uyguladığı belediyelerin kaynaklarının azaltılması politikaları hem de geçmiş dönemden gelen borçlar nedeniyle zor bir dönemden geçen belediyemizi ekonomik olarak bir disiplin altına almayı başardık. Hem borçlarımızı bir bölümünü ödedik hem de bu borçların tamamını öz kaynaklarımızla ödenebilir seviyelere getirdik. Bugünden itibaren artık ilçemizi gelişmiş kentler seviyesine çıkaracağını düşündüğümüz önemli projeleri hayata geçireceğiz.” dedi.

 

1Başkan Deniz Yerel Basın Temsilcileri İle Bir Araya Geldi..
2Başkan Deniz Yerel Basın Temsilcileri İle Bir Araya Geldi..
3Başkan Deniz Yerel Basın Temsilcileri İle Bir Araya Geldi..
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ak Parti’den Anamur’a Hizmet ve Devlet Yatırımları Vurgusu..

Ak Parti’den Anamur’a Hizmet ve Devlet Yatırımları Vurgusu..

13-05-2026 - GÜNCEL

Gazeteciler Cemiyeti CHP Anamur İlçe Örgütü ile Bir Araya Geldi..

Gazeteciler Cemiyeti CHP Anamur İlçe Örgütü ile Bir Araya Geldi..

12-05-2026 - GÜNCEL