Başkan Kılınç, Recep Tayyip Erdoğan Piknik Alanını Basına Tanıttı..

GÜNCEL - 07-09-2022 16:28 2875 kez okundu.

Başkan Kılınç, Recep Tayyip Erdoğan Piknik Alanını Basına Tanıttı..
Advert

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç Esentepe mahallesi mağara sokakta yapmakta olduğu Piknik ve mesire alanını basın mensuplarına tanıttı.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Esentepe mahallesinde yapmakta olduğu ve meclis kararı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adını verdiği 135 dönümlük piknik ve mesire alanını basın mensuplarına tanıttı.

29 Ekim tarihine kadar tamamlamayı hedefledikleri 135 dönümlük Piknik alanını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Konserle açılışını yapacaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan piknik ve Mesire alanını basın mensupları ile birlikte incelemede bulunan Başkan Kılınç, çalışan işçilerle sohbet ederek, “hafta sonu dahil çalışarak böyle güzel bir mesire alanı yapmak için gayret ediyorlar. Ama mesai farklarını harfiyen ödüyoruz. Ellerine yüreklerine sağlık” diyerek çalışan personeline teşekkür etti.

Yapımı tamamlandığında 1000 kişinin aynı anda piknik yapabileceğini kaydeden Başkan Kılınç, üst düzey güvenlik tedbirleri alınarak (bekçi,kamera ve giriş çıkış kontrolü) hizmet verecek olan Recep Tayyip Erdoğan Piknik ve Mesire alanının ücretsiz olarak halkın hizmetine sunulacağını ifade ederek, “vatandaşımızın Anamur’da gezebilecek, ailecek bir piknik yapacak yeri yoktu. Biz Sahil Projesini yaptık, Pullu Tabiat alanını Piknik ve Mesire alanı olarak düzenledik. Yine burayı da 29 Ekimde vatandaşın hizmetine açacağız. Gerek Anamur’lu vatandaşlarımız gerekse başka şehirlerden ilçemize gelen vatandaşlarımız yapılan hizmetlerden memnun oluklarını her fırsatta dile getiriyorlar. Hayırlı olsun. Her şey kıymetli Anamur’lu hemşehrilerimiz için.” İfadelerini kullandı.

1Başkan Kılınç, Recep Tayip Erdoğan Piknik Alanını Basına Tanıttı..
2Başkan Kılınç, Recep Tayip Erdoğan Piknik Alanını Basına Tanıttı..
3Başkan Kılınç, Recep Tayip Erdoğan Piknik Alanını Basına Tanıttı..
4Başkan Kılınç, Recep Tayip Erdoğan Piknik Alanını Basına Tanıttı..
5Başkan Kılınç, Recep Tayip Erdoğan Piknik Alanını Basına Tanıttı..
6Başkan Kılınç, Recep Tayip Erdoğan Piknik Alanını Basına Tanıttı..
7Başkan Kılınç, Recep Tayip Erdoğan Piknik Alanını Basına Tanıttı..
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Durmuş Deniz'den Teşekkür Mesajı..

Durmuş Deniz'den Teşekkür Mesajı..

19-04-2024 - GÜNCEL

Anamur Protokolünden Şehit ve Gazi Ailelerine Bayram Ziyareti..

Anamur Protokolünden Şehit ve Gazi Ailelerine Bayram Ziyareti..

10-04-2024 - GÜNCEL