ÇETKODER’DEN HİDAYET KILINÇ’A “ALTIN ORKİDE NİŞANI”

GÜNCEL - 03-11-2025 14:53 1164 kez okundu.

ÇETKODER’DEN HİDAYET KILINÇ’A “ALTIN ORKİDE NİŞANI”
Advert

Mersin merkezli dernek, çevre ve tüketici dostu çalışmaları ödüllendirdi.

Çevre ve Tüketiciyi Koruma Derneği (ÇETKODER), önceki dönem Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ı çevreye duyarlı çalışmaları nedeniyle “Çevre ve Tüketici Dostu Altın Orkide Nişanı” ile ödüllendirdi.

Dernek Genel Başkanı Mustafa Göktaş, ödüllerin çevreye ve topluma duyarlı bireyleri ile kurumları teşvik etmek amacıyla her yıl verildiğini belirterek, Kılınç’ın yerel yönetim döneminde çevreye yönelik uygulamalarıyla fark yarattığını vurguladı.

Ödülün ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Hidayet Kılınç, “ÇETKODER tarafından verilen bu anlamlı ödülü, her zaman olduğu gibi aziz Mersinli hemşehrilerimin menfaatine, çevreye duyarlı ve topluma faydalı çalışmalarımıza güç katacak bir motivasyon kaynağı olarak görüyorum. Bu kıymetli takdir için ÇETKODER Genel Başkanı Sayın Mustafa Göktaş’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

ÇETKODER’in “Altın Orkide Nişanı” ödülleri, çevreye ve tüketici haklarına duyarlılığıyla öne çıkan kişi ve kurumlara her yıl düzenli olarak veriliyor.

1ÇETKODER’DEN HİDAYET KILINÇ’A “ALTIN ORKİDE NİŞANI”
2ÇETKODER’DEN HİDAYET KILINÇ’A “ALTIN ORKİDE NİŞANI”
3ÇETKODER’DEN HİDAYET KILINÇ’A “ALTIN ORKİDE NİŞANI”
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tüm Emeklilerin Sendikası Anamur Şubesi'nden Anayasa Mahkemesi'ne Çağrı Basın Açıklaması..

Tüm Emeklilerin Sendikası Anamur Şubesi'nden Anayasa Mahkemesi'ne Çağrı Basın Açıklaması..

25-09-2026 - GÜNCEL

Anamur Kent Konseyi Yönetimi Görev Dağılımı Belli Oldu..

Anamur Kent Konseyi Yönetimi Görev Dağılımı Belli Oldu..

25-09-2026 - GÜNCEL