CHP Anamur Belediye Başkan A.Adayı Ali İlhan Ayhan’dan Gazetemize Ziyaret..

CHP Anamur Belediye Başkan A.Adayı Ali İlhan Ayhan Gazetemize Ziyarette bulundu..

SİYASET - 04-01-2024 10:17 1008 kez okundu.

CHP Anamur Belediye Başkan A.Adayı Ali İlhan Ayhan’dan Gazetemize Ziyaret..
Advert

Anamur Belediye Başkan A.Adayı Ali İlhan Ayhan www.anamurhaber.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Polat’ı iş yerinde ziyaret etti.

Sohbet niteliğinde gerçekleşen ziyarette, karşılıklı fikir alışverişleri ve genel durum değerlendirilmesi yapıldı.

Ali İlhan Ayhan’nın Çevre Mühendisi olmasının avantajlarıyla teknik donanıma sahip ve bu donanımına önceki dönemde Anamur ve Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyeliği sırasında edindiği tecrübelerini ve belediyecilik konusunda yaptığı araştırmalarını, projelerini de  birleştirmesiyle teknik belediye Başkanı olarak kendisini hazırladığını ortaya koyuyor.

Neredeyse her konuşmasında ortak akıl ve lobi oluşturarak Anamur’un sorunlarını çözeceğini ifade eden Ayhan, “Her işi bir kişi bilemez, teknik ve uzman ekiple çalışarak, Basın’la, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla, Meslek kuruluşlarıyla, Kurumlarla, İş insanlarıyla, Halkla, fikir alışverişi yaparak, toplantılar düzenleyerek, lobi oluşturarak, ortak akla önem vererek, Anamur’u geleceğe taşıyacağız. Ben yaptım oldu mantığıyla bir yönetim şeklini, ben bilirim mantığıyla bir yönetim şeklini asla kabul etmiyor, asla benimsemiyoruz.” Diye konuştu. 

Anamur’a şu ana kadar hizmet etmiş herkese teşekkür ediyorum. diyen Ayhan, biz dersimize çok iyi çalışıyoruz. İnşallah Aday olursam seçimi kazanacağımdan hiç şüphem yok! Çünkü Anamur halkı bana güveniyor, teknik bilgilerime tecrübeme ve yapmış olduğum projelerime güveniyor. Bize destek veriyor. Tüm Anamurlu hemşehrilerime sizin aracılığınızla teşekkür ediyor selam, sevgi ve saygılarımı iletiyorum.

Aday olup seçimi kazandığımız gün Anamur’un kaderini değiştirecek projelerimizi ilmek ilmek işleyeceğiz. Anamur’un çehresini vizyon projelerimizle taçlandırarak, hayranlıkla bakılan bir Anamur inşa edeceğiz. Halkımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın.” Dedi.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Durmuş Deniz Hizmet Seferberliğine Hızlı Başladı

Başkan Durmuş Deniz Hizmet Seferberliğine Hızlı Başladı

27-04-2024 - SİYASET

Hidayet KILINÇ Gündeme Dair Basın Açıklaması Yaptı..

Hidayet KILINÇ Gündeme Dair Basın Açıklaması Yaptı..

19-04-2024 - SİYASET