CHP İlçe Başkanı Deniz'den TEŞEKKÜR Mesajı..

CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz yazılı bir mesaj yayınlayarak 28 Mayıs Pazar Günü yapılan Cumhurbaşkanlığı Seçimini değerlendirdi.

SİYASET - 29-05-2023 16:50 1460 kez okundu.

CHP İlçe Başkanı Deniz'den TEŞEKKÜR Mesajı..
Advert

Deniz seçim çalışmalarında Millet ittifakına destek veren herkese teşekkür etti

Başkan Deniz’in mesajı şöyle;

 

TEŞEKKÜR.......

Sevgili Anamurlu hemşehrilerimiz,

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Değerli Üyeleri;

Öncelikle 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının Ülkemize ve Milletimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz.

Ülkemizde Mart ayından bu yana devam eden seçim kampanyaları nedeniyle millet olarak yorucu bir süreç yaşadık.

Milletimiz bir tercihte bulundu ve bizler elbette ki milletimizin iradesine daima saygılıyız.

Bizler CHP ve Millet İttifakı Partileri olarak yoğun bir çalışma yürüttük; ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle çalışarak halkımızın iradesinin sandıklara adil bir şekilde yansıması için inancımızı ve kararlılığımızı ortaya koyduk. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na ve bizlere her türlü yalan ve iftiranın atıldığı, adil olmayan bir seçim süreci yaşadık. Devletin tüm imkânlarını kullanarak Milletimizi korkuyla, baskıyla sindirmek istediler. Montaj videolarla, havuz medyası gücüyle bizi terörle yaftalamak için her türlü haksız, hukuksuz ve vicdansız yolu denediler. Bizler Atatürkçüleriz, bizler Cumhuriyetçileriz; bizler tarihimiz boyunca bu vatanın ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün teminatı olmuş bir geleneğin insanlarıyız.

Tüm bu olumsuz şartlara rağmen CHP ve Millet İttifakı olarak yoğun bir çalışma ile Anamur'da, Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu %55,38'lik net bir oyla birinci yapmayı başardık.

14 Mayıs seçimlerinde Partimiz CHP'yi Anamur'da birinci parti yapan ve 28 Mayıs'ta da Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu farkla birinciliğe taşıyan herkese saygılarımızı sunuyoruz.

Bu üstün başarıyı ortaya koyan CHP İlçe Yönetimimize, Belediye Meclisi Üyelerimize, Kadın Kollarımıza ve Gençlik Kollarımıza, gece gündüz demeden Partimiz için sahada yorulmadan çalışan üyelerimize, gönüllülerimize ve seçim komitemize yürekten teşekkür ederiz. Sizler bizim geleceğimizsiniz; çok çalıştık ve hep birlikte başardık.

Yılgınlığa, karamsarlığa yer yok. Şimdi umutları büyütme zamanıdır. Kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Laik Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırana dek mücadelemiz sürecektir. Ülkemize hak, hukuk ve adalet gelecektir. Er ya da geç, birlikte başaracağız. Birleşe birleşe kazanacağız!!

Ayrıca bu seçim döneminde sıcak, samimi, inançlı ve kararlı bir şekilde yol yürüdüğümüz Millet İttifakı Partilerinin Başkan ve tüm kademelerdeki Yöneticilerine, Üyelerine de teşekkürü bir borç biliriz.

 

Sevgili Anamurlular,

Bir seçim dönemini daha geride bıraktık. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yaklaşık %48 oyla seçim yarışını maalesef ikinci olarak bitirmiştir. İktidar sahiplerinin bu Seçim sonuçlarını iyi okumalarını ve Milletimizin kendilerine verdiği mesajı çok iyi değerlendirmelerini diliyoruz. Milletimizin yarısı Erdoğan'a hayır demiştir. Seçim sonrası "Evet" diyenler kadar, "Hayır" diyenlerin de hassasiyetlerinin dikkate alınacağı bir dönem olmasını bekliyoruz. Seçimleri kimin kazandığı önemli olmakla birlikte, asıl önemli olan Milletimizin birlik ve beraberliğidir. Hangi partiye veya adaya oy vermiş olursak olalım esas olan kardeşliğimizdir. Çünkü Milletimizin asıl bekası kardeşçe yaşamamızda, birlik ve beraberliğimizdedir.

Bu samimi inanç ve duygularımızla seçim sonuçlarının Ülkemize ve Milletimize tekrar hayırlar getirmesini diliyor, tüm Anamurlu hemşehrilerimize saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.

 

DURMUŞ DENİZ

CHP ANAMUR İLÇE BAŞKANI

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Hidayet KILINÇ Gündeme Dair Basın Açıklaması Yaptı..

Hidayet KILINÇ Gündeme Dair Basın Açıklaması Yaptı..

19-04-2024 - SİYASET

Başkan Deniz, Seçim Sonrası Teşekkür ziyaretlerine Devam Ediyor..

Başkan Deniz, Seçim Sonrası Teşekkür ziyaretlerine Devam Ediyor..

15-04-2024 - SİYASET