Çocuk Meclisi Başkanı Yeşilçayır’dan Başkan Seçer’e Ziyaret

GÜNCEL - 01-02-2024 10:45 328 kez okundu.

Çocuk Meclisi Başkanı Yeşilçayır’dan Başkan Seçer’e Ziyaret
Advert

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin bir ilke imza atarak kasım ayında hayata geçirdiği 13 ilçeden katılımın olduğu Çocuk Meclisi Başkanlığına seçilen Meriç Yeşilçayır, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap  Seçer tarafından makamında kabul edilen, çocuk meclisi başkanı Meriç Yeşilçayır,31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde aday gösterilmesinden mutlu olduğunu belirterek, eğitime ve gençlere gösterdiği hassasiyet için teşekkür etti.
Çocuk  Meclisi  Başkanı  Meriç Yeşilçayır,” Sayın Başkanım  siz belediyeciliğin sadece alt yapı, yol, su ve temizlikten ibaret olmadığını; gençliğe ve geleceğe yatırım olduğunu, gençliğe yatırımlarınızla   bizleri  önemsediğiniz  için  sonsuz teşekkürler. Yapacağımız Çocuk Meclisi toplantısına katılımınızı rica ediyorum.31 Martta yapılacak olan  seçimlerde  yolunuz  açık şansınız  bol olsun” diye  konuştu.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise,”Sevgili Meriç senin gibi eğitimli ve  Atatürk’ün  izinden  yürüyen gençlere ülkemizin ihtiyacı var. Bende  Çocuk Meclisinde alınan kararların  hızlı bir şekilde  gündeme  alınarak yerine  getirileceğini  bilmeni  isterim.
Meclis  toplantılarını da canlı yayınlanmasını  sağlayacağım. Ziyaretinden bende memnun oldum.” Dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Çam Kese Böceği ile Biyolojik Mücadele Başlattı..

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Çam Kese Böceği ile Biyolojik Mücadele Başlattı..

24-04-2024 - GÜNCEL

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz;

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz; "Çocuklarımız Geleceğimizin Teminatıdır"

23-04-2024 - GÜNCEL