Engelsiz Türkiye Yılı Programında Durmuş Yılmaz Mersini Temsil Etti..

GÜNCEL - 05-12-2025 15:42 1154 kez okundu.

Engelsiz Türkiye Yılı Programında Durmuş Yılmaz Mersini Temsil Etti..
Advert

AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından Dünya Engelliler Günü kapsamında düzenlenen “Engelsiz Türkiye Yılı, Dünya Engelliler Günü Buluşması Programı”, Ankara’da geniş katılımla gerçekleştirildi. Programa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine, Anamur’da faaliyet gösteren Özgüven Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin Kurucusu ve Özel Eğitim Konfederasyonu Mersin İl Başkanı Durmuş Yılmaz, Mersin ve Anamur’u temsilen katıldı.

 

Ankara’daki programda Cumhurbaşkanı Erdoğan, engellilere yönelik hizmetlerin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirterek, engelli bireylerin hayatın her alanında daha güçlü şekilde yer alması için devlet olarak tüm desteklerin devam edeceğini ifade etti.

 

Program sonrası açıklama yapan İl Başkanı Durmuş Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a engellilere verdiği destekten dolayı teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

 

“Engellilerimiz için atılan her adım bizim için çok kıymetli. Cumhurbaşkanımızın engellilere yönelik hassasiyeti ve desteği bizlere güç veriyor. Bundan sonra da engellilerimizin yanında olmaya devam edeceğinden hiç şüphemiz yok. Allah yar ve yardımcısı olsun.”

 

Yılmaz ayrıca, Anamur’daki Özgüven Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak engelli bireylerin eğitimi, gelişimi ve sosyal hayata katılımı için çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini ifade etti.

 

1Engelsiz Türkiye Yılı Programında Durmuş Yılmaz Mersini Temsil Etti..
2Engelsiz Türkiye Yılı Programında Durmuş Yılmaz Mersini Temsil Etti..
3Engelsiz Türkiye Yılı Programında Durmuş Yılmaz Mersini Temsil Etti..
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ak Parti’den Anamur’a Hizmet ve Devlet Yatırımları Vurgusu..

Ak Parti’den Anamur’a Hizmet ve Devlet Yatırımları Vurgusu..

13-05-2026 - GÜNCEL

Gazeteciler Cemiyeti CHP Anamur İlçe Örgütü ile Bir Araya Geldi..

Gazeteciler Cemiyeti CHP Anamur İlçe Örgütü ile Bir Araya Geldi..

12-05-2026 - GÜNCEL