Geliri Sokak Hayvanlarına Kullanılmak Üzere Yemek Düzenlendi..

GÜNCEL - 05-03-2024 13:45 372 kez okundu.

Geliri Sokak Hayvanlarına Kullanılmak Üzere Yemek Düzenlendi..
Advert

Anamur Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği, sokak hayvanları için yemek düzenledi. Elde edilen gelir, hayvanların sağlık ve beslenmesi için kullanılacak.

Çok sayıda hayvan severin katıldığı yemek de konuşan Anamur Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği başkanı Alime Yiğit,” Doğanın dengesini  koruyan  tüm canlılara   hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Herkes   hayvan sever  olmak zorunda  değil, ancak   onlara   eziyet   etme hakkını da hiç kimse kendinde  bulmamalı. Bizler  sokak  hayvanlarının  beslenmesinden tedavilerine  kadar  hayvan severlerin desteği ile  gönüllü olarak bakıyoruz.

İnanın kimi zaman neden bir insana değil de hayvana sahip çıktığımızı  bile söyleyenler ve tepki  gösterenler  var. Bu hayvanların ağızları var dilleri yok, siz yemek verdiğiniz  sürece karınları doyuyor, hasta  oldukları zaman siz tedavi ettirirseniz  sağlıklı olurlar.

Bizim tek isteğimiz,  sokak da zor şartlarda  yaşayan     sahipsiz  can dostlarına  eziyet edilmemesi onların da can taşıdığının farkında olmamız. Can dostlarımıza sahip çıkmalıyız. Bu yemek organizasyonun   düzenlenmesinde emeği geçen, bizlere  destek  olan  herkese  dernek üyeleri  adına teşekkür ederim” dedi.

Yiğit, hayvanların beslenmesinin ötesinde sahiplenmeye ihtiyaçları olduğuna dikkat çekti: “Biz sadece hayvanları beslemiyoruz, aynı zamanda hayvanları sahiplendiriyoruz. Beslemek çok önemli ama sahiplendirmek daha da önemli. Ne kadar çok sahiplendirirsek sokakta hayvanlar o kadar azalacak.”

Geliri Sokak  hayvanlarının  tedavileri  ve beslenmeleri   kullanılacak yemeğe, CHP belediye başkan adayı Durmuş Deniz ve  eşi Derya Deniz, Belediye  Meclis Üyesi  Adayları, Bağımsız  Meclis Üyesi adayı Fahri Şen  ve hayvan dostları katıldı.

1Geliri Sokak Hayvanlarına Kullanılmak Üzere Yemek Düzenlendi..
2Geliri Sokak Hayvanlarına Kullanılmak Üzere Yemek Düzenlendi..
3Geliri Sokak Hayvanlarına Kullanılmak Üzere Yemek Düzenlendi..
4Geliri Sokak Hayvanlarına Kullanılmak Üzere Yemek Düzenlendi..
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Anamur'da İş Makınası Kazası 1 Kişi Hayatını Kaybetti..

Anamur'da İş Makınası Kazası 1 Kişi Hayatını Kaybetti..

27-04-2024 - GÜNCEL

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Çam Kese Böceği ile Biyolojik Mücadele Başlattı..

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Çam Kese Böceği ile Biyolojik Mücadele Başlattı..

24-04-2024 - GÜNCEL