İYİ Parti GİK Üyesi Kocamaz’dan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

GÜNCEL - 22-08-2022 13:27 1380 kez okundu.

İYİ Parti GİK Üyesi Kocamaz’dan Gazeteciler Cemiyetine  Ziyaret
Advert

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Burhanettin Kocamaz , İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dr. Ali Rıza Özdeniz, Anamur Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
Gazeteciler Cemiyeti  Başkanı  Zümrüt  Cömertler, Yönetim Kurulu  Üyeleri Tahsin Ünlü ve İbrahim Polat  ile  Sabah Gazetesi  Temsilcisi  Kamil Cömertler  ile Türkiye tarihinin en kritik seçimlerinden birine giderken iktidarın muhalif sesleri daha fazla baskı altına almak için gündeme getirdiği ‘sansür yasası’  üzerine sohbet eden İYİ Parti  Genel İdare  Kurulu Üyesi  Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti iktidarı ile birlikte, halkın haber alma hakkını  zor şartlarda yerine getiren   gazeteciler  başta olmak üzere  korku  düzeninin   son bulacağını  ifade  etti.

 

Vatandaşla bir araya geldiklerinde, insanların artık dayanacak gücü de kalmadığını gördüklerine vurgu yapan  Kocamaz; ”Bir taraftan ayakta kalma mücadelesi yaşayan emekli ve esnaflar var. Diğer tarafta  zor  şartlarda yetiştirdiği  ürünün karşılığını alamayan   üretici. Ciddi bir işsizlik konusu var. Aldıkları ücretler ve maaşlarda ortada. Üstelik Türk Lirasının ciddi bir değer kaybı var.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Ülkenin ekonomik olarak büyümesini engelliyor, ülkeyi çıkmaza sürüklüyor. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemin bu çıkmazdan çıkaracağını vatandaşa anlatmak için her birimize önemli görevler düşüyor ”diye konuştu.
Kocamaz konuşmasının sonunda ”Kimse umutsuzluğa kapılmasın çaresi var. Memleket sahipsiz değil. Yönetemeyenler gidecek, liyakatli idare İYİ Parti gelecek” dedi.
İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dr. Ali Rıza Özdeniz ile partililer daha sonra ilçenin en kalabalık yerlerinden  Çavuşpınarı   parkında  ve  Muşurup Sanat Sokağında   vatandaşlarla  sohbet  ettiler, esnaf ziyaretinde  bulundular.

 

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Dünya Yetimler Günü Dolayısıyla Kaymakam Bozdemir İftar Yemeği Verdi..

Dünya Yetimler Günü Dolayısıyla Kaymakam Bozdemir İftar Yemeği Verdi..

26-03-2024 - GÜNCEL

 Ünlüselek Ailesinden Gazetecilere İftar Yemeği..

Ünlüselek Ailesinden Gazetecilere İftar Yemeği..

25-03-2024 - GÜNCEL