Kahvecioğlu Adaylığını Açıkladı..

GÜNCEL - 20-11-2022 13:03 1719 kez okundu.

Kahvecioğlu Adaylığını Açıkladı..
Advert

İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu, İlçe Teşkilatının 02 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşecek olan olağan kongresinde Aday olduğunu açıkladı.

Dün ilçe binasında yapılan basın açıklaması ile Adaylığını açıklayan Kahvecioğlu’na Partililerin ilgisi yoğun oldu.

Partinin ileri gelenleri, delegeleri, ilçe yöneticileri, Kadın Kolları başkan ve yönetimi, gençlik kolları başkan ve yönetimi, ve çok sayıda partili vatandaşın katılımı ile yapılan açıklamada Kahvecioğlu’nun konuşması sık sık alkışlar ve yapılan tezahüratlarla kesildi.

  Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda konuşma yapan İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu, “Bugün burada iyilik kervanımıza güç katmak ve yolcularını arttırmak kararlılığı için toplanmış bulunmaktayız. Bu vesile ile  katılımınızdan dolayı hepinize hoşgeldiniz der saygılar sunarım.”dedi.

Kahvecioğlu konuşmasına şöyle devam etti:

Sevgili dostlar; iyi partinin 25 ekim 2017 tarihinden itibaren kurucu ilçe yöneticisi olarak yer aldığım partimde; 27 ağustos 2019 tarihinde genel merkez tarafından tarafıma tebliğ edilen ilçe başkanlığı ile başlayan, 22 şubat 2020 tarihinde kongre ile devam eden yaklaşık 3 yılı geçen ilçe başkanlığım süresinde birbirinden değerli yönetim kurulu üyesi çalışma arkadaşlarımla; o günün zor şartlarından günümüze kadar çok şükür ocağımızı tüttürdük.

Göreve geldiğimiz günden itibaren üye sayımızı 3 kat arttırdık.

Kırılan gönülleri tamir ettik, her daim birleştirici, kucaklayıcı bir dil kullandık. Vatandaşlarımızdan kopmadan, halkla iç içe samimi bir görev yürüttük.

Görev süremizin çok büyük bölümü pandemi koşullarında geçmesine rağmen maskemizi takarak başta esnaflarımız olmak üzere her daim halkımızın arasında olduk, sorunlarını tespit ederek raporlar halinde genel merkezimize ilettik.

Ayrıca; iyi parti çatısı altında seçilerek görev alan; il başkanlığımızla el ele vererek, milletvekillerimiz, genel idare kurulu üyelerimiz başta olmak üzere, meclis üyelerimizle birlikte ilçemizde faaliyet gösteren STK’ların, resmi kurum ve kuruluşların faaliyetlerine iştirak ederek partimizi her platformda temsil ettik.

Burası Hasan’ı Hüseyin’i Sevenler Derneği Değil..!

Teşkilatımız bünyesinde görev verilen mahalle başkanlarımız ve muhtarlarımızla işbirliği içinde çalıştık.

Her şeyden önemlisi; bu partiyi Osman Kahvecioğlu’nu, Hasanı Hüseyin’i sevenler derneği haline getirmedik, getirmeyeceğiz.

Hiç Kimsenin Adamı Olmadık, Olmayacağız..!

Bizim arkamızda; yüce Mevla’mızdan, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in izlediği ve güç verdiği politikalardan başka bir güç yoktur. Hiç kimsenin adamı olmadık olmayacağız..!

 Bu yolda; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği aydınlık Türkiye hedefine Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin liderliğinde varmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.

İyi partinin, ilkelerine, programına uyan tüm halkımızı partimize davet ediyorum.

İyi Parti’de herkese yetecek kadar yer var. Bizim kollarımız sonuna kadar açık, tüm halkımızı kucaklamaya hazırız.

Şimdi zaman birlik, beraberlik ve dayanışma zamanı olup,  İyi Partiyi Genel başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğinde iktidara taşıma vaktidir.

Şimdi zaman önümüzde yapılacak Cumhurbaşkanı ve genel seçimlere hazırlanmak, bunu da siz yol arkadaşlarımla gece gündüz, kar-kış demeden Anıtlı’dan, Bozdoğan’a, Karaağa’dan Sugözü’ne kadar çalmadık kapı,  sıkmadık el bırakmadan bütün gönüllere girerek, genel başkanımız sayın Meral Akşener’in ve genel merkezimizin emrinde tek yumruk olarak, bir tek hedefe odaklanarak İyi Parti’mizi Anamur’da, Mersin’de ve nihayetinde Türkiye’de birinci parti yapmak ve genel başkanımız sayın Meral Akşener hanımefendiyi başbakan yaparak Türkiye’mizi iyi  ve güneşli günlere taşıma zamanıdır.

İşte tüm bu sebeplerden dolayı; 2 aralık 2022 cuma günü Kaplan düğün salonunda yapacağımız birlik, beraberlik ve dayanışma şölenimiz olan Anamur ilçe kongremizde yeniden İyi Parti Anamur İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklıyor, her birinizin desteğini bekliyorum.

Ayrıca bu güne birlik ve beraberlik için kenetlendiğim, desteğini esirgemeyen yönetim kurulu üyelerimize, kadın kolları başkanımız ve yönetimine, gençlik kolları başkanımız ve yönetimine huzurlarınızda teşekkür eder, saygılar sunarım.

Siz değerli basın mensupları ve yol arkadaşlarıma katılımınız için ayrı ayrı teşekkür ediyor, hepinize  saygılar sunarım. Sağ olun var olun.

Başaracağız, başaracağız, başaracağız,

Ne mutlu türküm diyene.

Programda Partiye yeni katılan iş insanı Ali Karagölü’ye İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu tarafından parti rozeti takılmasıyla program son buldu.

 

1Kahvecioğlu Adaylığını Açıkladı..
2Kahvecioğlu Adaylığını Açıkladı..
3Kahvecioğlu Adaylığını Açıkladı..
4Kahvecioğlu Adaylığını Açıkladı..
5Kahvecioğlu Adaylığını Açıkladı..
6Kahvecioğlu Adaylığını Açıkladı..
7Kahvecioğlu Adaylığını Açıkladı..
8Kahvecioğlu Adaylığını Açıkladı..
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Çam Kese Böceği ile Biyolojik Mücadele Başlattı..

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Çam Kese Böceği ile Biyolojik Mücadele Başlattı..

24-04-2024 - GÜNCEL

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz;

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz; "Çocuklarımız Geleceğimizin Teminatıdır"

23-04-2024 - GÜNCEL