Kaymakam BOZDEMİR’den 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü 103. Yıl mesajı

GÜNCEL - 12-03-2024 05:16 495 kez okundu.

Kaymakam BOZDEMİR’den 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü 103. Yıl mesajı
Advert

Kaymakam BOZDEMİR’ den 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü Mesajı
 
Milletimizin verdiği milli mücadeleye eşsiz dizeleriyle ilham veren, bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşımızın, Milli Marş olarak kabul edilişinin 103. yılını büyük bir gurur ve coşku ile kutluyoruz.

Şanlı Bayrağımızla birlikte, bağımsızlığımızın en önemli simgelerinden olan İstiklal Marşı, özlü dizeleriyle milletimizi ortak düşünce ve duygularda buluşturmakta, birlik ve dayanışmamızı güçlendirmektedir. İstiklal Marşı’nın yazılmasına neden olan süreci ve yazılırken içinde bulunulan ruhu benliğimizde sürekli canlı tutmalıyız.

Bugün hepimize düşen en büyük görev, İstiklâl Marşında anlamını bulan, geçmişteki muhteşem mücadelenin önem ve değerinin şuuruna vararak, atalarımızın emaneti olan vatanımızın bölünmez bütünlüğüne sahip çıkmak ve Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmak olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’nde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal Marşı’nın şairi Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere İstiklal Savaşı’nın bütün kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Çam Kese Böceği ile Biyolojik Mücadele Başlattı..

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Çam Kese Böceği ile Biyolojik Mücadele Başlattı..

24-04-2024 - GÜNCEL

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz;

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz; "Çocuklarımız Geleceğimizin Teminatıdır"

23-04-2024 - GÜNCEL