Kaymakam Kemal DURU, Karaağa ve Lale Mahallelerinde Vatandaşlarla Buluştu..

GÜNCEL - 17-10-2025 17:33 1085 kez okundu.

Kaymakam Kemal DURU, Karaağa ve Lale Mahallelerinde Vatandaşlarla Buluştu..
Advert

Anamur Kaymakamı Kemal DURU, her cuma günü farklı mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelme geleneğini bu hafta da sürdürdü. Kaymakam DURU, Karaağa ve Lale Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

 

Cuma namazını mahalle halkıyla birlikte Lale Mahallesi Camisi’nde kılan Kaymakam DURU, namazın ardından vatandaşlarla bir araya gelerek mahallelerin sorunları, talepleri ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı. Vatandaşların dile getirdiği konuları tek tek not alan Kaymakam DURU, çözüm için ilgili kurumlarla koordinasyon içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

 

Ziyaret sırasında Kaymakam DURU’ya, İlçe Müftüsü Mehmet FİDAN, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hüseyin ÖZDOĞAN ve ilgili kurum amirleri eşlik etti.

 

Mahalle ziyaretlerinin, kamu hizmetlerinin vatandaşlara daha etkin ulaştırılması ve yerinde çözüm anlayışının bir parçası olduğunu belirten Kaymakam DURU, “Vatandaşlarımızla bir araya gelmek, onların sorunlarını yerinde görmek ve birlikte çözüm üretmek bizler için çok kıymetli. Devlet olarak her zaman halkımızın yanındayız.” dedi.

 

Kaymakam DURU’nun mahalle ziyaretlerinin önümüzdeki haftalarda da planlı bir şekilde devam edeceği bildirildi.

1Kaymakam Kemal DURU, Karaağa ve Lale Mahallelerinde Vatandaşlarla Buluştu
2Kaymakam Kemal DURU, Karaağa ve Lale Mahallelerinde Vatandaşlarla Buluştu
3Kaymakam Kemal DURU, Karaağa ve Lale Mahallelerinde Vatandaşlarla Buluştu
4Kaymakam Kemal DURU, Karaağa ve Lale Mahallelerinde Vatandaşlarla Buluştu
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Ak Parti’den Anamur’a Hizmet ve Devlet Yatırımları Vurgusu..

Ak Parti’den Anamur’a Hizmet ve Devlet Yatırımları Vurgusu..

13-05-2026 - GÜNCEL

Gazeteciler Cemiyeti CHP Anamur İlçe Örgütü ile Bir Araya Geldi..

Gazeteciler Cemiyeti CHP Anamur İlçe Örgütü ile Bir Araya Geldi..

12-05-2026 - GÜNCEL