Mesut Bal, Kogrede Adayım Dedi..

SİYASET - 17-11-2022 18:19 1296 kez okundu.

Mesut Bal, Kogrede Adayım Dedi..
Advert

02 Aralık 2022 tarihinde yapılması planlanan İYİ Parti Anamur İlçe kongresi için bu gün Parti binasında basın toplantısı düzenleyerek adaylık açıklaması yapıldı.

Aday ve destekçisi gurup üyeleri Partililer Muşurup sanat sokağında toplanarak, vatandaşı selamlayarak, Parti binasına kadar yürüdü. Ve burada adaylık açıklamasını gerçekleştirdiler.

Önceki dönemlerde İyi Parti Anamur Gençlik Kolları başkanlığı ve Mersin Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Mesut Bal kongre öncesinde adaylık açıklamasında bulundu.

GİK üyesi Mehmet Türe, Kurucu ilçe Başkanı Erdal Bulut ve çok sayıda partili vatandaşın katılımı ile gerçekleşen adaylık açıklamasında, Mesut Bal konuşmasında sık sık “bu kongrelerin kaybedeni olmayacak” diyerek birlik beraberlik mesajları verdi.

Genel Merkezin kararı doğrultusunda Türkiye genelinde il ve ilçe kongreleri yapıldığının altını çizen Mesut Bal, “Ben bu Partide İlçe yönetiminde görev aldım, ilçe Gençlik Kolları başkanlığı yaptım, il Gençlik Kolları Başkan yardımcılığı yaptım. Hiçbir görevden kaçmadım. Vatanımız için, aziz milletimiz için bedenimizi ortaya koyduk. Bu bir bayrak yarışıdır. Şimdide sizlerin teveccühü ile 02 Aralık tarihinde gerçekleştireceğimiz ilçe kongremiz için ilçe Başkan Adaylığımı açıklıyorum. Beni bu göreve layık gören değerli Parti büyüklerime ve tüm kademelerde görev alan değerli partililerime teşekkür ediyorum. Bu  kongrelerin kaybedeni olmayacaktır. Bu kongrelerin tek kaybedeni merkezi hükümet, Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. ”dedi.

Bal, “kongrelerimizi sayın genel başkanımız Meral Akşener’e yakışır şekilde birlik beraberlik içerisinde yapacağız. Anamur’da birinci parti olacağız, Mersinde birinci Parti olacağız, Türkiye’de birinci parti olacağız. Bu düzeni yıkacağız. Allah’ın izni ile Meral Akşener’i başbakan yapacağız.” Diye konuştu.

Parti içerisinde bir bölünme mi var? Mevcut ilçe başkanın karşısına niçin aday oldunuz şeklindeki sorumuza başkan adayı Bal, “Herhangi bir ayrışma yok. Bu bir demokrasi şöleni, hepimiz memleketimizi içinde bulunduğu durumlardan kurtarmaya çalışıyoruz. Hepimiz bu işin bir parçası olmak ve bayrağı biraz daha ileriye taşımak istiyoruz. Ayrıca partimiz büyüyor her gün yeni yeni önemli isimler katılıyor. İşadamları olsun, bürokrasiden olsun bizimle beraber çalışmak için taleplerde bulunuyorlar. Dolayısıyla biz bu güce güç katmak için, bu bayrağı daha iyi bir yerlere getirmek için bu kongreye aday olduk. Partimizde görev almaya hazırız, ekibimiz hazır, delegelerimizin alacağı her türlü karara da saygılıyız. Partimiz büyüyor bütün ilçelerde yeni adaylar var sebebi bu.” şeklinde cevap verdi.

İyi Parti GİK üyesi Mehmet Türe de, “Türkiye’de ve Mersin’de ilçelerde çoklu adaylık sistemi ortaya çıkıyor. Bu da bize demokrasiyi gösteriyor.  İl başkanlıklarımızın kongre tarihleri henüz belli değil ama süreç yaklaştığı zaman ben her ilde çoklu il başkan adayları olacağını tahmin ediyorum. Bu İyi partinin büyüklüğünü, halkın teveccühüne mazhar olduğunu ve iyi Parti üyelerinin her bir adayın arkasında durarak partimize güç verdiğinin göstergesidir diyorum.” Şeklinde yorumladı.

Konuşmalar sık sık katılımcıların alkışları ve tezatlarıyla kesildi.

 

 

 

 

1Mesut Bal İyi Parti İlçe Başkan Adayılığını Açıkladı..
2Mesut Bal İyi Parti İlçe Başkan Adayılığını Açıkladı..
3Mesut Bal İyi Parti İlçe Başkan Adayılığını Açıkladı..
4Mesut Bal İyi Parti İlçe Başkan Adayılığını Açıkladı..
5Mesut Bal İyi Parti İlçe Başkan Adayılığını Açıkladı..
6Mesut Bal İyi Parti İlçe Başkan Adayılığını Açıkladı..
7Mesut Bal İyi Parti İlçe Başkan Adayılığını Açıkladı..
8Mesut Bal İyi Parti İlçe Başkan Adayılığını Açıkladı..
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Hidayet KILINÇ Gündeme Dair Basın Açıklaması Yaptı..

Hidayet KILINÇ Gündeme Dair Basın Açıklaması Yaptı..

19-04-2024 - SİYASET

Başkan Deniz, Seçim Sonrası Teşekkür ziyaretlerine Devam Ediyor..

Başkan Deniz, Seçim Sonrası Teşekkür ziyaretlerine Devam Ediyor..

15-04-2024 - SİYASET