MHP Anamur İlçe Teşkilatı Bayramlaşma Programında Bir Araya Geldi..

GÜNCEL - 21-03-2026 22:53 2306 kez okundu.

MHP Anamur İlçe Teşkilatı Bayramlaşma Programında Bir Araya Geldi..
Advert

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Anamur İlçe Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programı, yoğun katılım ve samimi bir atmosfer eşliğinde gerçekleştirildi.

 

“Ülkümüz Bir, Sevdamız Bir, Bayramımız Bir” sloganıyla ilçe başkanlığı binasında düzenlenen programa çok sayıda partili ve ülküdaş katıldı. Bayramlaşma programında birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı.

 

Programda konuşan MHP Anamur İlçe Başkanı Av. Mehmet Yayla, bayramların toplumsal dayanışmayı güçlendiren özel günler olduğuna dikkat çekerek, “Davetimize icabet ederek ilçe binamızda bizimle omuz omuza duran, bayram sevincimize ortak olan tüm dava arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Birliğimiz ve dirliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.

 

Bayramlaşma programına, 21. dönem MHP Mersin Milletvekili ve önceki dönem Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç da katıldı. Kılınç, programda yaptığı konuşmada tüm katılımcıların ve Anamurlu hemşehrilerin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

 

Yoğun katılımın olduğu program, partililerin bayramlaşması ve iyi dilek temennilerinin paylaşılmasıyla sona erdi.

1MHP Anamur İlçe Teşkilatı’nda Bayramlaşma..
2MHP Anamur İlçe Teşkilatı’nda Bayramlaşma..
3MHP Anamur İlçe Teşkilatı’nda Bayramlaşma..
4MHP Anamur İlçe Teşkilatı’nda Bayramlaşma..
5MHP Anamur İlçe Teşkilatı’nda Bayramlaşma..
6MHP Anamur İlçe Teşkilatı’nda Bayramlaşma..
7MHP Anamur İlçe Teşkilatı’nda Bayramlaşma..
8MHP Anamur İlçe Teşkilatı’nda Bayramlaşma..
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Anamur’da 5 öğrenci Umre ile ödüllendirildi.

Anamur’da 5 öğrenci Umre ile ödüllendirildi.

19-06-2026 - GÜNCEL

Başsavcı Çatlı’dan Sahil Güvenlik Komutanı Süleyman Şafak’a Anlamlı Ziyaret

Başsavcı Çatlı’dan Sahil Güvenlik Komutanı Süleyman Şafak’a Anlamlı Ziyaret

19-06-2026 - GÜNCEL