Özdemir; “Her Daim Esnafımızın Yanındayız..!”

GÜNCEL - 12-10-2022 16:44 797 kez okundu.

Özdemir; “Her Daim Esnafımızın Yanındayız..!”
Advert

Anamur Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir yaptığı basın toplantısında esnaf ve Sanatkara destek müjdesi verdi.

Esnafımızın her sıkıntısında, her derdinde ve sevincinde yanındayız diyen Özdemir, “Anamur Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifimiz esnafımızın desteğiyle büyüyor büyüdükçe esnafımıza yeni yeni destek paketleri sunuyor.”dedi.

Esnafa 7.5 faiz oranıyla Kredi Müjdesi..

“Esnafımız için Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle ve yüzde 7,5 faiz oranıyla istifade edebilecekleri 100 milyar liralık bir kredi kampanyası Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan tarafından açıklandığını ifade eden Özdemir, “Esnafımızın hizmetine sunuyoruz. Ekonomik sıkıntılar yaşayan esnafımıza nefes aldıracağız. Yine Cumhurbaşkanımızın müjdesini verdiği, ”(Esnafa) Kredi üst limitlerini 350 bin liradan 500 bin liraya, iş yeri edindirme ve taşıt kredisi limitini 1 milyon liradan 1,5 milyon liraya yükseltiyoruz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanına Teşekkür etti.

Özdemir, Esnafa verdiği desteklerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a teşekkür etti.

13 Yılda Kooperatifimize çağ atlattık..!

Göreve geldikleri günden bu yana Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini borç batağından kurtararak artıya geçirdikleri, Kooperatif hizmet binasını yenileyerek kullanışlı bir hale getirdiklerini, kooperatifin binlerce esnafa krediler sağlayarak destek olduğunu ifade eden başkan Özdemir, bu hizmetlerin artarak devam edeceğini belirtti.

Anamur Esnaf Kooperatifi 1. Grup Kooperatif

Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin 1. Gurup bir kooperatif olduğunu belirten Özdemir, “1. Gurup bir kooperatif olduğumuz için 500 bin lira kredinin tamamını verebiliyoruz.” dedi.

300 Bin Lira Faizsiz Kredi..!

Destek paketini açıklayan Özdemir, Unutulmaya Yüz tutmuş Zanaatları Yapan Esnafa (Kalaycı,Semerci,Bakırcı vb.) 300 Bin lira Faizsiz Kredi verdiklerini söyledi.

Karşı Aday Hüseyin İbret’e Cevap Verdi..!

Düzenlediği basın Toplantısında Kredi verilme şartlarını eleştiren ve esnafın kredi alma şartlarının zorlaştırıldığını söyleyen Esnaf Kefalet odası adayı Hüseyin ibret’e cevap veren Özdemir,  2008 model altı araçları ipotek olarak alarak kredi vermiyoruz. Bunun açıklaması şöyle; ipotek aldığımız araçlar, kredi ödemesinde aksama olduğunda kolay satılabilmesi adına 15 yaş sınırı getirdik. Evet bu tüzükte yok ama biz yönetim olarak da odamızı zarara sokacak konularda tedbirimizi almak zorundayız. Biz 13 yıl önce göreve geldiğimizde daha önce ipotek verilen bazı kamyonları parçalayıp sattıklarını öğrendik. Bir diğer konu da eski model araçlara kasko sigortası yapılmıyor. Bunun için de araç ipotek aldığımız araçlara artı kefil istiyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Anamur’da 1500 esnafa kredi verdik..!

Anamur esnafına kredi vermek için elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Diyen Özdemir, “Anamur’da 2000 esnaf var ve biz 1500 esnafımıza kredi vermişiz. Buda bunun kanıtıdır.“ diye konuştu.

 

 

1Özdemir; “Her Daim Esnafımızın Yanındayız..!”
2Özdemir; “Her Daim Esnafımızın Yanındayız..!”
3Özdemir; “Her Daim Esnafımızın Yanındayız..!”
4Özdemir; “Her Daim Esnafımızın Yanındayız..!”
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Anamur'da İş Makınası Kazası 1 Kişi Hayatını Kaybetti..

Anamur'da İş Makınası Kazası 1 Kişi Hayatını Kaybetti..

27-04-2024 - GÜNCEL

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Çam Kese Böceği ile Biyolojik Mücadele Başlattı..

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Çam Kese Böceği ile Biyolojik Mücadele Başlattı..

24-04-2024 - GÜNCEL