Ünlüselek Ailesinden Gazetecilere İftar Yemeği..

GÜNCEL - 25-03-2024 11:48 374 kez okundu.

 Ünlüselek Ailesinden Gazetecilere İftar Yemeği..
Advert

Ünlüselek  Turizm  İşletmecileri  Meral Ünlüselek  ve çocukları  Uzay ve  Halil Ünlüselek tarafından  Anamur’da görev yapan gazeteciler için iftar yemeği düzenlendi.

 

Ünlüselek restaurantta düzenlenen iftar yemeğine Ünlüselek ailesi ve işletme müdürü Fahriye  Temir ve  basın mensupları katıldı.

 

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen programa katılan gazeteciler teşekkür eden İşletme sahibi  Meral Ünlüselek, “Sizler   toplumun aynasınız.
Anamur’la ilgili  haberleri  sizlerin haberlerini  okuyarak öğreniyoruz. Davetimiz üzerine  bizlerle  birlikte olduğunuz için hepinize Ünlüselek ailesi   adına ayrı ayrı teşekkür ediyor, yaklaşan Ramazan Bayramınızı kutluyorum” dedi.

 

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi de olan Uzay Ünlüselek ise, Anamur- KKTC arasında  büyük  bir olasılıkla Mayıs- Haziran ayında  başlayacak olan, feribot seferleri  ve  İskelenin kiralanma  süreci ile  ilgili gazetecilere  bilgi verdi.

Ramazan ayının maneviyatına dikkat çekerek Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zümrüt Cömertler de, “Böylesi anlamlı bir ayda gazeteci dostlarımızla iftarda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ünlüselek ailesine meslektaşlarım adına teşekkür ederim” diye konuştu.

 

1 Ünlüselek Ailesinden Gazetecilere İftar Yemeği..
2 Ünlüselek Ailesinden Gazetecilere İftar Yemeği..
3 Ünlüselek Ailesinden Gazetecilere İftar Yemeği..
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Çam Kese Böceği ile Biyolojik Mücadele Başlattı..

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü Çam Kese Böceği ile Biyolojik Mücadele Başlattı..

24-04-2024 - GÜNCEL

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz;

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz; "Çocuklarımız Geleceğimizin Teminatıdır"

23-04-2024 - GÜNCEL