Ziraat Odası Başkanı GÜMÜŞ'ten Çiftçiler Günü Programı Hakkında Açıklama..

GÜNCEL - 16-05-2024 15:52 348 kez okundu.

Ziraat Odası Başkanı GÜMÜŞ'ten Çiftçiler Günü Programı Hakkında Açıklama..
Advert

14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla düzenlenen Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Danışma Kurulu Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Konuşmasında Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle düzenlenen bu toplantıda, çiftçiler ve temsilcileriyle birlikte olmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, alın terleriyle toprağı sulayan, emekleriyle onu üretime, ürüne dönüştüren çiftçilerin Dünya Çiftçiler Günü'nü tebrik ederek, Dünya Çiftçiler Günü'nün tüm çiftçilere, millete ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Anamur-Bozyazı Ziraat Odası Başkanı A.Şeref Gümüş toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle  Türkiye Ziraat Odaları Birliğimizin düzenlediği Danışma Kurulu Toplantısı’na Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Üretici Birliklerimizin Başkanları, 81 ilimizden Ziraat Odası Başkanlarımızla birlikte Anamur-Bozyazı Ziraat Odası olarak bizlerde katıldık.

Sayın Genel Başkanımız Türk tarımının sorunlarını bir bir anlattı inşallah yetkililer sorunların çözümü noktasında gerekli tedbirleri alarak Türk tarımı hak ettiği noktaya gelir.”

,

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Öğrenci ve Veliler, Kadim Oyunlar Şenliğinde Buluştu..

Öğrenci ve Veliler, Kadim Oyunlar Şenliğinde Buluştu..

30-05-2024 - GÜNCEL

Anamur Kent Konseyi Kuruluşunu tamamladı..

Anamur Kent Konseyi Kuruluşunu tamamladı..

26-05-2024 - GÜNCEL