AK Parti Anamur İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Hazine ve Maliye eski Bakanı Nureddin Nebati’nin katılımıyla Anamur’da gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanı Veli Tolu, Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, İl Teşkilat Başkanı Halit Pekduran, Anamur İlçe Koordinatörü Mehmet Yagal, il yönetim kurulu üyeleri, il ve ilçe gençlik kolları ile kadın kolları başkanları, ilçe teşkilatı mensupları, meclis üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.
AK Parti Anamur İlçe Başkanı Burak Bulut’un ev sahipliğinde düzenlenen toplantı, yoğun katılım ve coşkulu atmosferiyle dikkat çekti. Teşkilat çalışmaları, yerel ve genel siyaset gündemi ile önümüzdeki dönem hedeflerinin ele alındığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Toplantı sonrası açıklamada bulunan İlçe Başkanı Burak Bulut, katılımlarından dolayı başta Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati olmak üzere tüm misafirlere teşekkür ederek, “Dava bilinciyle salonu dolduran teşkilat mensuplarımıza, meclis üyelerimize ve mahalle başkanlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. İlçe Danışma Meclisi Toplantımızın Anamur teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
AK Parti Anamur İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.


























