YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel’in Silifke ve Mersin’de gerçekleştirdiği programlara Anamur’dan yoğun katılım sağlandı. Yeni Parti Anamur İlçe Başkanı Çetin Mutlu ve teşkilatının yanı sıra Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Başkan Yardımcısı Nejdet Ünal, belediye meclis üyeleri Tekin Mutlu, Ali Kubilay Erdal, Aziz Saydam, Erdem Şakrucu ve çok sayıda partili de programlarda yer aldı.
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel’in Silifke ve Mersin’de gerçekleştirdiği ziyaret ve halk buluşmaları, bölge siyasetinin öne çıkan gündem başlıkları arasında yer aldı. Anamur’dan geniş bir heyetin katıldığı programlarda, tutuklu belediye başkanlarına yönelik ziyaretler ve Özel’in halka hitaben yaptığı konuşmalar dikkat çekti.
Yeni Parti Anamur İlçe Başkanı Çetin Mutlu, yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla birlikte programlara katılırken, Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, Belediye Başkan Yardımcısı Nejdet Ünal, belediye meclis üyeleri Tekin Mutlu, Ali Kubilay Erdal, Aziz SaydamErdem Şakrucu ve çok sayıda partili de Anamur heyetinde yer aldı.
Özgür Özel’den tutuklu belediye başkanlarına ziyaret
Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel, Mersin programı kapsamında sabah saatlerinde Tarsus T Tipi Kapalı Cezaevi’ne giderek Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’i ziyaret etti.
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ve mali suç iddialarını içeren soruşturma kapsamında tutuklanan belediye başkanlarına gerçekleştirilen ziyaretin ardından Özel, halk buluşmaları için programına devam etti.
Silifke’de Anıt Meydanı’nda vatandaşlara seslendi
Özgür Özel, Silifke’de Anıt Meydanı’nda düzenlenen halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Konuşmasında muhalefet belediyelerine yönelik operasyonları ve siyasi gelişmeleri değerlendiren Özel, yaşanan sürecin millet iradesine yönelik bir müdahale olduğunu savundu.
Özel, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“Oyu başkasına verdiğinde millete kafa tutan bir iktidarın dünya siyaset tarihinde görülmemiş kötülükleriyle karşı karşıyayız. Partimizin adaysızlaştırılmaya, lidersizleştirilmeye ve kurumsuzlaştırılmaya çalışıldığı bir süreçte, sadece size güvenerek, sizden güç alarak yoldayız.”
“Ant olsun o sandığa varacağız, o seçimi alacağız”
Mersin’deki konuşmasında umutsuzluğa kapılmama çağrısı yapan Özgür Özel, iktidarın değişeceğine ilişkin inancın korunması gerektiğini vurguladı.
Özel, “Kimse enseyi karartmasın” diyerek başladığı değerlendirmesinde, yaşanan haksızlıkların ve hukuksuzlukların karşısında mücadeleyi sürdüreceklerini belirtti. Özel, “Kötülüğü, zulmü ve haksızlıkları görüyorsunuz. Bunların bir hesabı var; ‘Bu iktidar değişmez’ demek, ümidi kaybetmek. Ama ant olsun o sandığa varacağız, o seçimi alacağız” ifadelerini kullandı.
Anamur heyeti programlarda yerini aldı
Silifke’den Mersin’e uzanan programlara Anamur’dan katılan siyasi temsilciler ve partililer de etkinliklerde yer aldı. Yeni Parti Anamur İlçe Başkanı Çetin Mutlu ve teşkilatının yanı sıra Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz ve beraberindeki heyetin katılımı, programın Anamur ayağında öne çıkan gelişmelerden biri oldu.
Bölgedeki siyasi gündemin yoğunlaştığı programlar, Özgür Özel’in açıklamaları ve meydanlardaki katılımla tamamlanırken, Anamur’dan sağlanan katılım da ilçenin siyasi gündeminde yer buldu.






















