Hidayet Kılınç’a Miting Havasında Karşılama..

SİYASET - 22-03-2024 16:35 511 kez okundu.

Hidayet Kılınç’a Miting Havasında Karşılama..
Advert

Hidayet Kılınç Esentepe Mahallesinde Fırtına Gibi Esti

Seçim çalışmaları kapsamında, Ramazan ayının gelmesi ile birlikte mahalle toplantılarını her gittiği mahallede vatandaşlarla iftar sofrasında buluşan Cumhur itiifakı Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç’a vatandaş canı gönülden kucak açarak destek veriyor.

Dün yine Anamur’un merkez mahallelerinden Esentepe Mahalle halkı ile Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Pazar yerinde (Cumartesi Pazar Yeri) iftar sofrasında vatandaşlarla buluşan Hidayet Kılınç’ı mahalle halkı şölen havasında karşılayarak bağırlarına bastılar.

Ak Parti ve MHP İlçe Başkanları, Kadın Kolları Başkanları, Ocak Başkanı, ve teşkilat üyelerinin ve Belediye meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda Anamur Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, vatandaşa 5 yıllık hizmet döneminde yaptıkları hizmetlerden bahsederek yapılan ve yapılacak olan hizmetleri sinevizyon gösterisi üzerinde de görsel olarak vatandaşa tanıttı.

5 yıl’da 46 araç ve iş makinası kazandırarak, araç filosu kurduklarını, yol yapımı maliyetini düşürmek için taş ocağı, ve asfalt şantiyesini kurduklarını, vatandaşın en büyük isteği olan 2 tane doğal piknik alanı oluşturduklarını, Dr.Devlet Bahçeli Sahil Partını  etap olarak tamamlayarak vatandaşın sahilde dinleneceği, sportif bir çok faaliyet alanlarını içinde barındıran parkı kazandırdıklarını, köy, bahçe, sera yolu dahil asfaltsız yol bırakmadıklarını, Anamur’a Doğalgazı getirerek vatandaşın hizmetine sunduklarını ifade eden KILINÇ, bu 5 yıl içerisinde bir tek işsizlik sorununu tamamen ortadan kaldıramadıklarını belirterek inşallah önümüzdeki 5 yılda yapacağımız yeni yatırımlarla bu sorunu da ortadan kaldıracağız.” dedi.  

KILINÇ; “82 sosyal tesislerin olduğu yere Anamur’da ilk 5 yıldızlı oteli inşa edeceğiz. Burada 300 işsiz gencimizi istihdam sağlayacağız, Organize sanayi bölgemizi kurarak içerisinde 90 tane fabrika inşa edeceğiz burada gençlerimize iş sağlayacağız. İhtiyar delikanlılarımız için de pazartesi günü Huzurevimizin ruhsatını verdik. En kısa zamanda ihale ettirerek yaşlılarımızı orada misafir edeceğiz şimdiden hayırlı olsun.” Diye konuştu.

Konuşması sık sık vatandaşın destek sloganlarıyla kesilen Hidayet KILINÇ, “bir konuya açıklık getireyim, diyorlarmış ki; Hidayet Kılınç, belediye çalışanlarını zorla toplantılara getiriyormuş, neymiş efendim zorla arabalarını süslettiriyormuşum..! buradan sesleniyorum eğer zorla gelen varsa gelmesin, arabalarını zorla süsleyen varsa söksün. Canı gönülden geliyorsa buyursun gelsin.” Diyerek CHP adayına yüklendi. “Asıl onlar Büyükşehir belediyesi çalışanlarını partiye toplayarak müşait bulamadıkları için zorla müşait yazdıkları yalan mı? Ona baksınlar. Bir aday kendi ilçe başkanına güvenemiyor da başka yollarla Meclis üyesi aday listesini seçim kuruluna gönderir mi? Sen kendi ilçe başkanına güvenemezsen bu millet sana niye güvensin ? nasıl güvensin? “ şeklinde ifade etti.

Konuşmasının ardından vatandaşlar Hidayet Kılınç’la fotoğraf çektirebilmek için uzun kuyruklar oluşturup sıraya geçtiler. Kılınç bu ilgiden ziyadesiyle memnun olduğunu ifade ederek, “ bir mahalle toplantısı böyle olursa 31 Martta sandıkları patlatırız Allah’ın izniyle” diye konuştu.

1Hidayet Kılınç’a Miting Havasında Karşılama..
2Hidayet Kılınç’a Miting Havasında Karşılama..
3Hidayet Kılınç’a Miting Havasında Karşılama..
4Hidayet Kılınç’a Miting Havasında Karşılama..
5Hidayet Kılınç’a Miting Havasında Karşılama..
6Hidayet Kılınç’a Miting Havasında Karşılama..
7Hidayet Kılınç’a Miting Havasında Karşılama..
8Hidayet Kılınç’a Miting Havasında Karşılama..
9Hidayet Kılınç’a Miting Havasında Karşılama..
10Hidayet Kılınç’a Miting Havasında Karşılama..
11Hidayet Kılınç’a Miting Havasında Karşılama..
12Hidayet Kılınç’a Miting Havasında Karşılama..
13Hidayet Kılınç’a Miting Havasında Karşılama..
14Hidayet Kılınç’a Miting Havasında Karşılama..
15Hidayet Kılınç’a Miting Havasında Karşılama..
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Durmuş Deniz Hizmet Seferberliğine Hızlı Başladı

Başkan Durmuş Deniz Hizmet Seferberliğine Hızlı Başladı

27-04-2024 - SİYASET

Hidayet KILINÇ Gündeme Dair Basın Açıklaması Yaptı..

Hidayet KILINÇ Gündeme Dair Basın Açıklaması Yaptı..

19-04-2024 - SİYASET