Başkan Çetinkaya, “Her iş yeri istihdama katkı sağlıyor”

GENEL - 12-09-2022 14:41 1917 kez okundu.

Başkan Çetinkaya, “Her iş yeri istihdama katkı sağlıyor”
Advert

Mersin’in Bozyazı ilçesinde, işyeri açılışına katılan Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, her açılan işyerinin istihdama katkı sağladığını söyledi.

Elektrik Mühendisi Ali Deniz tarafından Bozyazı Merkez Mahallesi belediye civarında halkın hizmetine sunulan Deniz Yapı Market’in açılışı için tören düzenlendi. Açılışa Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, AK parti Bozyazı İlçe Başkanı Seçkin Taş, CHP Bozyazı İlçe Başkan Vekili Nesim Topukçu, İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu, işyeri sahibinin babası Süleyman Deniz, belediye ile mal müdürlüğü personeli ile çok sayıda davetli katıldı.

Kurdeleyi kesen Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, "İlçemizde yeni yeni işyerlerinin açılması bizi sevindiriyor. Her işyeri istihdama katkı sağlamaktadır. Her zaman esnafımızın yanındayız. Hayırlı uğurlu olsun. Bereketli kazançlar dilerim" dedi.

Konuklara katılımlarından dolayı teşekkür eden işletme sahibi Elektrik Mühendisi Ali Deniz, Bozyazı ve çevre ilçe halkına proje, tesisat, trafo tesisi, danışmanlık ve her türlü elektrik ile hırdavat malzeme ticareti hizmetleri vermek için işyerini açarak halkın hizmetine sunduğunu ifade etti. Deniz, “Bugün benim en mutlu günüm. Bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayan belediye başkanıma, siyasi parti ilçe başkanlarına, açılışa katılan ve telefonla arayarak hayırlı olsun dileğinde bulunan, çiçek yollayan tüm dostlarıma sonsuz teşekkür ederim. Bozyazı ve çevre ilçe halkına en iyi hizmeti verebilmek için çalışacağım” diye konuştu.

Elektrik Mühendisi Ali Deniz’in babası Süleyman Deniz’de açılışa katılanlara sonsuz teşekkürlerini sunduğunu, oğlunun okuyarak memleketine, milletine hayırlı hizmetler sunabilmek için bir işyeri açarak hayata atılmasından dolayı çok büyük bir gurur duyduğunu ve mutlu olduğunu ifade etti.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
23 Nisan’da Kaymakam BOZDEMİR Koltuğunu Minik Öğrenciye Devretti

23 Nisan’da Kaymakam BOZDEMİR Koltuğunu Minik Öğrenciye Devretti

22-04-2024 - GENEL

Mersin Emniyetinden Fuhuş Operasyonu..

Mersin Emniyetinden Fuhuş Operasyonu..

28-03-2023 - GENEL