GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-04-2024 09:51   Güncelleme : 09-04-2024 10:09

Anamur'da Polis haftası çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediliyor.

Anamur'da Polis haftası  çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediliyor.

Etkinlikler kapsamında gazilerimiz ziyaret edilerek hal ve hatırları soruldu  ve şehitlerimizin mukaddes mezarları ziyaret edilerek dualar edildi.

Sonrasında ; Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından şehit ailelerine , gazilere ve gazi ailelerine  Devlet Bahçeli parkının içinde bulunan bir restaurantta yemek verildi.

İftar yemeği ve anma programında; Anamur Kaymakamı  Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Durmuş Deniz ve Anamur Jandarma Komutanı Kadir Dölek etkinlikte samimi dileklerde  bulunarak destek söylemlerinde bulundular.

İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Umar  yemek esnasında yapmış olduğu konuşmasında ; Gazilerimize ve şehitlerimize şükran borcumuz olduğunu hatırlatarak devlet ve millet olarak daima yanlarında olduğumuz mesajını verdi.

Ayrıca ilçe vaizi Süleyman Aydın Kafes ile ilçede bulunan din adamı Hasan Şanver Kızmaz tarafından Mevlid okundu, dualar edildi.

İlçe genelinde polis haftasının kapsamlı etkinliklerle kutlanmaya devam edileceği  toplum destekli polis memuru tarafından  büyük bir gurur ile dile getirildi.

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT