SİYASET
Giriş Tarihi : 15-01-2024 08:50   Güncelleme : 15-01-2024 09:08

Başkan Kılınç'tan Gündeme Dair Açıklama..

Başkan Kılınç'tan Gündeme Dair Açıklama..

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde partisi MHP Genel Merkezi tarafından  aday gösterilen mevcut belediye başkanı Hidayet Kılınç, Aday gösterilmesinin ardından ilçenin bazı yerlerinde yön tabelalarına, yol kenarı ve duvarlara  “Hidayet Kılınç” yazılmasının bilgisi dışında olduğunu,  yazılı açıklamayla duyurdu.

Yapılan yazılı açıklama şöyle;

 

Değerli hemşehrilerim,

Saygıdeğer kamuoyu,

Bazı sosyal medya hesapları ve gazeteler tarafından ilçemizde bulunan yönlendirme tabelaları, ev, işyeri ve okul duvarlarına rastgele "Hidayet Kılınç" yazıldığı şeklinde haberler yapılmış, konuya açıklık getirmek ve kamuoyunu aydınlatmak amacıyla bu açıklamayı yapma gereği duyulmuştur.

İlgili gazete ve sosyal medya hesaplarında belirtildiği gibi, şahsımızı seven, bizlere desteğini ifade etmek isteyen bazı vatandaşlarımız tarafından  uygun olup olmadığı değerlendirilmeksizin boş buldukları her yere boyalarla ismimizin yazıldığı 13 Ocak 2024 Cumartesi günü bizzat şahsım tarafından tespit edilmiş ve ilgili birimlerimize bu çalışmanın kim tarafından yapıldığının belirlenmesi ve ismimizin yazılı olduğu alanların ivedilikle boyanarak eski haline getirilmesi talimatı verilmiştir. Ekiplerimiz dün itibari ile çalışmalara başlamış ve ismimizin yazılı olduğu tüm duvarlarda temizlik çalışmalarına başlamıştır.

Her ne kadar iyi niyetle ve tamamen destek olmak amacıyla böyle bir çalışma yapılmış olsa da, duvarları, resmi yön tabelalarını, ev ve işyerlerinin, okullarımızın ve camilerimizin duvarlarını bu şekilde kirletmek ne şahsımın ne de mensubu olduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nin destekleyeceği yada onaylayacağı bir çalışma değildir.

İsmimizin ilgisiz ve gereksiz bir şekilde duvarlara yazılmasından son derece rahatsız olduğumun bilinmesini istiyorum.

Seçim sürecine girdiğimiz bu günlerde tüm sevenlerimizin ve partililerimizin, vatandaşlarımızı rahatsız edecek, çevre ve görüntü kirliliği oluşturacak, adımıza, mensubu olduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi'ne, Cumhur İttifakımıza ve ilçemiz Anamur'a yakışmayacak hiç bir girişimde bulunmamalarını rica ediyorum.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

Hidayet KILINÇ

Anamur Belediye Başkanı

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT