SİYASET
Giriş Tarihi : 26-12-2023 10:21

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Başkanlığından Büyük Eğitim Seferberliği

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Başkanlığından Büyük Eğitim Seferberliği

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Başkanlığından Büyük Eğitim Seferberliği

CHP Anamur İlçe Başkanlığı, Örgütünü Eğitmeye Yönetiminden başladı.

23 – 24 Aralık 2023 tarihinde İlçe Başkanlığında, adeta kampa giren Başkan ve Yönetimi ile Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri Parti Okulu Eğitmenleri Mesut Güven, Muhittin Tok, Şeref Koz, Gürdal Sümer’in hazırladıkları on altı saatlik bir eğitimle seçimler öncesi bilgi tazelediler.

Eğitimin birinci gününde; Cumhuriyet Halk Partisinin 4 Eylül 1919’dan günümüze TARİHİ, Partinin anayasası kabul edilen TÜZÜĞÜ, Demokrasi, İnsan hakları ve Özgürlüklerin derinlemesine işlendiği PROĞRAMI, Özgürlük, Dayanışma, Eşitlik, Adalet ilkeleriyle donanımlı SOSYAL DEMOKRASİ konuları katılımcıların büyük ilgisi ile işlendi.

İkinci gün ise; günlük hayatımızın her anında kullanılan, siyasal yaşamın en önemli unsuru olan İLETİŞİM dersi, en ince teferruatına kadar, örneklemelerle anlatılmış, bilgiler tazelenmiş, yanlış bilinenler düzeltildi.

İki günlük eğitimin sonunda amaçlanan; Doğru bilgi ile donanmış, eğitimli, özgüvenli, kendini doğru ifade edebilen CHP üyesinin, bir grup oluşturarak toplum yararına bir proje tasarlayıp, planlaması ve arkadaşları ile bunu uygulaması hedefine ulaşıldı.

Eğitimin sonunda bir konuşma yapan CHP Anamur İlçe Başkanı Arif Çakırcı; “Eğitimin önemini bilen, eğitimli üyelerle çalışıldığında başarının kaçınılmaz olacağına inanan bir yönetim olarak, eğitim almayı yönetimim kurulumuz ile, kadın ve gençlik kollarımızdan  başlattık. Aralıksız üyelerimizle de sürdüreceğiz. Mersin’in çok ilçesinde bulunmayan beş kişilik parti okulu eğitmen kadromuzla bunu başaracak güçteyiz.

İki günlük yoğun eğitim çalışmamızda, eğitmenlerimizin özverili çalışmaları ile katılanların ilgili, sabırlı öğrenme gayretleri için teşekkür ediyorum. Eğitimli, çalışkan üyelerimizle çok çalışacak, seçmenimize parti politikalarımızı, Büyük Şehir Belediyemizin başarılı çalışmalarını iyi anlatarak 31 Mart 2024 seçimlerinde hem Anamur’da hem de Mersin’de seçimleri alacağız inşallah.’’ dedi.

İktidarın yolunun Eğitimden geçtiğine inanan İlçe, İl, Parti Okulu, Genel Merkez Yöneticilerimize, Mersin’imizde Eğitimi iyi koordine eden Ali Güven Koordinatörümüze ve Anamur, Mersin Eğitmenlerimize teşekkürler eder, başarılarının devamını dileriz. İfadelerine ver verildi.

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT