SİYASET
Giriş Tarihi : 04-05-2023 09:15

Başkan Deniz; “Seçmen iktidardan rahatsız, değişim istiyor !”

Başkan Deniz; “Seçmen iktidardan rahatsız, değişim istiyor !”

Başkan Deniz; “Seçmen iktidardan rahatsız, değişim istiyor.!”

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz beraberinde, CHP İlçe Seçim Koordinasyon Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetimi, Saadet Partisi İlçe başkanı Menderes Bora ve yönetimi ile birlikte, Bozdoğan Mahallesinde seçime yönelik saha çalışması gerçekleştirdiler.

Bölgedeki esnafları, muz sarartma tesislerini, tarla ve bahçelerdeki üreticileri yerinde ziyaret ederek, dertlerini dinleyen ekip, evleri dolaşıp, taziye ve hasta ziyaretleri ile çalışmalarını sürdürdü.

Öncelikle seçmeni dinleyen  başkanlar; ‘’İktidarın politikalarından, yaşamlarının gidişatından memnun hiç kimseyle karşılaşmadık. Herkes durumundan, geçim sıkıntısından şikayetçi.  Değişimden yana olduklarını söz ve davranışlarıyla bizlere aktardılar." Diyen CHP İle Başkanı Deniz ve SP ilçe Başkanı Bora, “Bizde; Millet İttifakının İktidarı, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında Ülkemiz insanını sıkıntılardan kurtaracak projeleri açıkladık. Büyükşehir Belediyesinin başarılı projelerinden örnekler verdik. On gün sonra sandığın önümüze geleceğini, kötü gidişi değiştirmenin kendi ellerinde olduğunu anlattık.’’ Diye konuştular.

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT