MESAJLAR
Giriş Tarihi : 29-12-2023 16:51

CHP Anamur Belediye Başkan A.Adayı Erdal KARAN Yeni Yılınızı Kutlar..

CHP Anamur Belediye Başkan A.Adayı Erdal KARAN Yeni Yılınızı Kutlar..

Karan: Huzur, Sağlık, Adalet ve Eşitlikten Yana Bir Yıl Olmasını Diliyorum

 

CHP  Anamur Belediye Başkan  A.Adayı   ve  Mersin Büyükşehir  Belediyesi   Koordinatörü Erdal Karan, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
 

CHP Belediye Başkan A.Adayı Erdal Karan, kutlama mesajında; 2024 yılının başta ülkemize, ilçemize ve tüm insanlığa, sağlık getirmesini diledi.
 

Anamur halkının yeni yılını kutlayan CHP Belediye Başkan A.Adayı Erdal Karan, mesajında şunları söyledi:  “Yeni yıl çocuklarımızın sevinç çığlıklarının yükseldiği, gençlerimizin bilimin ışığında eğitim aldığı ve işsiz kalmadığı,  kadınlarımızın şiddete uğramadığı, toplumun her alanında özgürce kendilerini ifade edebildikleri, çalışanlarımızın kandırılmadığı emeklerinin karşılığını aldığı, doğal güzelliklerimizin katledilmediği, savaştan, yoksulluktan ve yolsuzluktan uzak bir yıl olmasını temenni ediyorum.
 

Yaşadığımız tüm acıların geride kalması dileğiyle, 2024 yılının bize güç veren bizimle birlikte yarınlardan ve bu ülkeden umudunu hiç kesmeyen tüm Anamurlu hemşerilerimize ve tüm halkımıza huzur, sağlık, adalet ve eşitlik getirecek bir yıl olmasını diliyor, tüm halkımızın yeni yılını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT