MESAJLAR
Giriş Tarihi : 29-12-2023 16:48

ANTSO Başkanı Tuna: 2024 Yılının Yeni Umutlara Vesile Olmasını Dilerim..

ANTSO Başkanı Tuna: 2024 Yılının Yeni Umutlara  Vesile Olmasını  Dilerim..

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası (ANTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuna, yayımladığı yeni yıl mesajında 2024 Yılının insanlığın barış içinde yaşadığı, sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur içinde geleceğe umutla baktığı bir yıl olmasını diledi.
 

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuna, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerimizle yeni bir yıla giriyoruz. 
 

İş dünyası olarak, sorunlarımız olduğu gibi, büyük umutlarımız ve hedeflerimiz bulunmakta. Biz, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak, sorumluluğumuzun bilincindeyiz. 2024 yılında ülkemizin, Anamur ve Bozyazı’mızın daha aydınlık, huzurlu, istikrarlı ve ekonomik açıdan refah seviyesi yüksek günlere ulaşması hepimizin ortak temennisi. 
 Yeni yılda da huzura ve başarıya olan inancımızı koruyarak, beklentilerimize ulaşmak için toplumun tüm kesimleri ile el ele vererek, Anamur ve Bozyazı İlçelerimizin hak ettiği noktaya taşımak için azimle çalışmaya devam edeceğiz. Yaptığımız her işte olduğu gibi, 2024 yılında da,  Anamur ve Bozyazı’mızı özlemini duyduğumuz zirveye (tarım ve turizm alanında) taşımak için var gücümüzle çalışacağız.

 

Anamur ve Bozyazı’lı hemşerilerimizin ve camiamızın yeni yılını kutlar, 2024 yılının ülkemize, huzur ve refah getirmesi temenni ederim.’

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT