GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-05-2024 10:35

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası Dolayısıyla Kaymakam BOZDEMİR Hastaneyi Ziyaret Etti..

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası Dolayısıyla Kaymakam BOZDEMİR Hastaneyi Ziyaret Etti..

İlçemizde 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla Kaymakamımız Bilal BOZDEMİR, Anamur Devlet Hastanesini ziyaret ederek hemşireler haftasını kutladı.

 

 Kaymakam BOZDEMİR; “Hemşirelik, 1954 yılında çıkan kanunla sadece kadınlarımıza has olan bir meslekti. Zaman içerisinde erkeklerin yaptığı işi kadınlar da yapar düşüncesinin tam tersi uygulamaya geçirilerek, kadınların yaptığı işi erkekler de yapar mantığıyla ilk kez 2007 yılında erkek hemşire istihdamına başlandı. Pandemi sürecinde tüm hemşirelerimiz, sağlık çalışanlarımız ulusal çapta oldukça özverili bir şekilde çalıştılar. Buradan hepsine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu uğurda canlarını vermiş olan tüm sağlık çalışanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Saygı ve selamlarımı sunuyorum.” sözlerine yer verdi.

 

Devlet Hastanesi ziyaretinde Kaymakamımız Bilal BOZDEMİR Anamur Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Serkan BOZ, İdari ve Mali Hizm. Müdürü Ali Yıldız, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Serpil ŞAHİN, Müdür Yardımcısı Leyla BADEMCİ , Otelcilik Hizmetleri Sorumlusu Gülşah DURSUN  ile birlikte hastanede görev yapan Ebeler ve Hemşirelerin gününü kutlayarak hatıra fotoğrafı çekildi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT