GÜNCEL
Giriş Tarihi : 25-11-2023 09:52   Güncelleme : 25-11-2023 10:08

24 Kasım Programında Şehit Öğretmen Anıldı..

24 Kasım Programında Şehit Öğretmen Anıldı..

24 Kasım Programında Şehit Öğretmen Anıldı..

Anamur Belediyesi Kültür Merkezi Şair Abdülkadir Bulut Salonunda Anamur Anadolu İmam Hatip Lisesinin hazırlamış olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü programı gerçekleştirildi. Programa Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Garnizon Komutanı Taner Tükel, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan, Cumhuriyet Başsavcısı Meriç Dede, Emniyet Müdürü Hanifi Umar, Jandarma Komutanı Üsteğmen Kadir Dölek, İlçe Müftüsü Mehmet Fidan, Siyasi Parti temsilcileri, STK temsilcileri öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan tarafından yapılan günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti.

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Anıldı..

Programda, 9 Haziran 2017 tarihinde görev yaptığı Batman’ın Kozluk İlçesinde PKK’lı teröristler tarafından açılan ateşle Şehit edilen öğretmen Şenay Aybüke Yalçın anılarak, olay anı sahnede Anamur Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından başarılı bir şekilde canlandırıldı.

Programda slayt gösterileri, oratoryo gösterisi, tiyatro gösterisi, müzik dinletisi ve öğretmenlere çiçek takdimi ile 24 Kasım Öğretmenler Günü  programı sona erdi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT