GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-10-2022 13:36   Güncelleme : 29-10-2022 13:48

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Anamur'da Coşkuyla Kutlandı..

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Anamur'da Coşkuyla Kutlandı..

Anamur’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları 28 Ekim Çarşamba günü saat : 13.30’de yeni Cumhuriyet meydanında çelenk koyma töreni ile başladı. Törene, Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Garnizon Komutanı Albay Taner Tükel, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Cumhuriyet Başsavcısı Meriç Dede, Kurum Amirleri, Okullar, Siyasi Parti Temsilcileri ve STK Temsilcileri katıldı.

Anamur Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Anamur Belediyesi’nin Atatürk anıtına çelenklerini sunmasının ardından, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.29 Ekim Perşembe Günü Saat 09.30da Kaymakam Bilal Bozdemir tarafından Hükümet Konağı Kaymakamlık makamında Tebrikat töreni yapılarak, tebrikleri kabul etti.

Saat 10:00 ‘da Anamur Şehir Stadında gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı kutlama töreninde Kaymakam Bilal Bozdemir ve Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç tarafından halkın ve öğrencilerin  bayramı kutlandı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla ay yıldızlı Türk Bayrağı göndere çekildi. Anamur Kaymakamımız Bilal Bozdemir günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından halk oyunları gösterisi, ritim gösterisi, ve ilçe çapında dereceye giren öğrencilere ödülleri taktim edildi. Ödül töreninin ardından  tören geçişi ile sona erdi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT