GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-06-2023 09:34

ADD Anamur’da YKS Öğrencilerine Moral ve Motivasyon Programı Düzenledi..

ADD Anamur’da YKS Öğrencilerine Moral ve Motivasyon Programı Düzenledi..

Atatürkçü Düşünce Derneği Anamur Şubesi  Yükseköğretim Kurumları  Sınavına  (YKS) girecek olan öğrencilere   moral, motivasyon yükseltmek amacıyla "Sende Söyle" adlı müzik dinletisi organize etti.

Anamur Muşurup Sanat Sokağında gerçekleşen müzik dinletisi programını ADD Anamur Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, İyi Parti Anamur Yönetim Kurulu Üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Müziğin coşkusuna kapılan katılımcılar yaptıkları dans ve oyunlarla programa katkıda bulundular.

ADD Anamur Şube Başkanı Ali Akyüz, “Programımızın amacı öğrencilerimizin  sınava hazırlanma sürecinde yaşadıkları yorgunlukları atmaları ve sınav kaygısı yaşamamaları için destek olmaktır.

Sınav sonuçları ne olursa olsun öğrencilerimiz yanında olduğumuzu, yaşadıkları her türlü sorunda destek olacağımızı bilmelerini istiyoruz.

Etkinliğin yapılmasında emeği geçenlere,  etkinliğe katılan üniversite adaylarına  ve misafirlerimize Anamur Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim kurulu olarak teşekkürü bir borç bilir ve tüm öğrencilerimize YKS maratonunda başarılar dileriz.” Dedi.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT