MAGAZİN
Giriş Tarihi : 06-07-2023 17:25

AFACAN Ailesinin Mutlu Günü..

AFACAN Ailesinin Mutlu Günü..

Anamur Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Afacan Kızı Raziye’yi muhteşem bir düğün töreni ile evlendirdi.

 

Nurcan &Mehmet Afacan çiftinin kızı Raziye ile Sivas’tan Sudiye Seydi Keskin çiftinin oğlu Timuçin Anamur Belediye 82 Sosyal Tesislerinde gerçekleşen geniş katılımlı muhteşem bir düğün ile dünya evine girdiler.

 

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, 27’nci Dönem İyi Parti Milletvekili Behiç Çelik, MHP Anamur İlçe Başkanı Adnan Gübbük ve Yönetim Kurulu üyeleri, Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Satar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, kurum amirleri, Anamur Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zümrüt Cömertler ve Yönetim Kurulu Üyeleri, STK Temsilcileri, mahalle muhtarları, Belediye personeli, Siyaset ve İş dünyasından renkli simaların da katıldığı kalabalık davetlilerin yer aldığı düğünde Ankara’lı Sanatçı Armağan Arslan ‘da sürpriz olarak sahne aldı. Armağan Arslan birbirinden güzel eserleri hem bağlaması hem güzel yorumuyla seslendirerek geceye renk kattı.

 

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, genç çiftlere mutluluklar dileyip, hediyesini takdim ettikten sonra genç çiftlerin isteği üzerine, MHP İlçe Başkanı, ilçe yöneticileri, Ülkü Ocakları başkan ve yöneticileri ile birlikte genç çiftler ile karşılıklı güzel bir oyun sergilediler.

 

Gecenin geç saatlerine kadar süren düğünde genç çiftler dostlarıyla birlikte, Ali Rıza Uslu hoca’nın çalıp söylediği birbirinden güzel parçalar eşliğinde doyasıya eğlendiler. Bu güzel anları ölümsüzleştirmek ise uzman kadrosuyla Foto Rekor’a düştü.

 

Bizde www.anamurhaber.com ailesi olarak genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

 

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT