SİYASET
Giriş Tarihi : 17-01-2024 09:03

Ak Parti İlçe Başkanı M.Feyzullah Yılmaz Yatırımların Devam Edeceğini Söyledi..

Ak Parti İlçe Başkanı M.Feyzullah Yılmaz Yatırımların Devam Edeceğini Söyledi..

AK Parti Anamur İlçe Başkanı M. Feyzullah Yılmaz, Anamur için  2 büyük projenin müjdesini verdi.

 

Anamur'a yapılacak 2 yeni yatırımların müjdesini veren Yılmaz, şu açıklamalarda bulundu:

150 kişilik huzurevi, inşaatına başlanıyor

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler sonucunda ilçemize huzurevi, yaşlı bakım ve bakım merkezi yapılmak üzere sonuç alınmıştır.

 

Resmî Gazetede yayımlanan yatırım programı ile 150 kişilik huzurevi, yaşlı bakım rehabilitasyon merkezi inşaatına başlanılacaktır. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Sayın Bakanımıza, AK Parti Mersin Milletvekillerimize, İl Başkanımıza şükranlarımı sunarım. Bu eserin temelinden itibaren maddi manevi destek veren başta Anamur Huzur Evi yaptırma ve yaşatma derneği Başkanı sayın Ertuğrul Ayhan olmak üzere, derneğin yönetim kurulu üyelerine de teşekkürü borç bilirim, hayırlı uğurlu olsun.

 

Anıtlı ve Uçarı Mahallemize hayırlı uğurlu olsun

 

Anıtlı Barajı ve Kapalı Devre Sulama Projesi, Strateji Bütçe Başkanlığınca yapımı onaylanmıştır ve Resmî Gazete de ilan edilmiştir, her iki mahallemize de can suyu olacak bu yatırım hayırlı uğurlu olsun. Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen 27. Dönem ve şu anda görevde olan 28. Dönem AK Parti Mersin Milletvekillerimize sonsuz teşekkür ederim.

 

Yılmaz, Anamur'a olan yatırımlarının devam edeceğini belirtti.

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT