AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, AK Parti Anamur İlçe Başkanı Burak Bulut ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anamur’da hizmet veren Özgüven Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette özel gereksinimli öğrencilerle yakından ilgilenen Ali Kıratlı, öğrencilerle sohbet ederek onların mutluluğuna ortak oldu. Sınıfları gezen Kıratlı, merkezde yürütülen eğitim faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı, öğretmenlerle eğitim süreci üzerine görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaret kapsamında öğrencilerin aileleriyle de bir araya gelen Kıratlı, velilerin görüş ve taleplerini dinledi. Özel eğitimin toplumsal hayattaki önemine dikkat çekilen ziyarette, özel gereksinimli bireylerin eğitim süreçlerine verilen desteğin sürdürülmesinin önemine vurgu yapıldı.
Milletvekili Ali Kıratlı, misafirperverliklerinden dolayı Özgüven Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Durmuş Yılmaz, okul yönetimi, öğretmenler ve tüm çalışanlara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Özgüven Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Durmuş Yılmaz ve okul yönetimi ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Ali Kıratlı, Burak Bulut ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, öğrencilerle çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.











































