SİYASET
Giriş Tarihi : 25-01-2024 10:20   Güncelleme : 25-01-2024 12:18

Ak Parti MYK Üyesi Mustafa Sever Anamur’da bir dizi Temaslarda Bulundu..

Ak Parti MYK Üyesi Mustafa Sever Anamur’da bir dizi Temaslarda Bulundu..

Ak Parti MYK Üyesi Mustafa Sever Anamur’da bir dizi Temaslarda Bulundu.

 

İlk olarak Partisinin İlçe Başkanlığını ziyaret ederek orada bir istişare toplantısı gerçekleştiren Sever, Toplantının ardından Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir’i makamında ziyaret ederek, sohbet etti.

Ardından Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ı makamında ziyaret eden Sever, Başkan Kılınç’la İlçenin sorunları, durumu ve seçim çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Muhtarlar Toplantısı

Anamur Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda, Cumhur İttifakı İlçe Başkanlarının yaptığı açılış konuşmasının ardından Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, yaptığı konuşmasında 5 yıllık hizmet süresinde Anamur’da yaptığı hizmetleri ve yatırımları anlatarak, bu yatırımların bir çoğunu Cumhur ittifakını sayesinde gerçekleştirdiklerini bir çok belediyenin yaptıkları projeleri örnek proje olarak aldıklarını ifade etti.

Yeni dönemde eksik kalan hizmetlerin tamamlanacağını ifade eden Başkan Kılınç tüm Muhtarlarıma sesleniyorum Mahalle halkınıza söz verebilirsiniz, her evin önüne kadar asfalt yaparak asfaltsız yol bırakmayacağız diye konuştu.

Anamur’da daha önceki Belediye başkanlarının yapmayı deneyip yapamadığı Sahil Projesinin çok daha iyisini 2 etap olarak tamamlayarak hizmete açtık, Anamur’a gelmesi hayal bile değil Alanya’da bile yok denilen Doğalgazı Anamur’a getirdik bugün itibariyle Anamur’da bin evde Doğalgaz yanıyor, Bizden önce Piknik yapacak olan vatandaşlarımız çevre ilçelere gidiyordu Anamur’da birine sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın adını verdiğimiz 2 tane piknik alanı yaptık. Belediyemizin araç parkı yoktu 46 adet araç alarak araç parkımızı genişlettik. Asfalt Şantiyemizi kurduk, Taş ocağını kurduk, Köylere mahallelere, evlerin seraların önüne kadar asfalt yaptık. İnşallah önümüzdeki dönem bu hizmetlerimiz artarak devam edecek diye konuştu.

Anamur Belediye Meclis Salonunda Mahalle Muhtarları ile düzenlenen toplantıya katılan Sever, Anamur’a yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Mersin bölgemize ve Anamur’a yapılacak yatırımlara ayrılan bütçenin  geçmiş yıllara göre bu yıl 3,5 kat arttığını belirten Sever bu bütçeyle Antalya Mersin Sahil yolunun tamamlanacağını, bunun yanında Anıtlı mahallesine Baraj projesinin gerçekleştirileceğini, Anamur – Kazancı Kara yol yol genişletme ve düzeltme çalışmalarının tamamlanacağının  Alaköprü Barajı Kapalı Devre Sulama suyu yatırımlarının tamamlanması gibi bir çok projenin müjdesini verdi.

Muhtarların taleplerini de alan Sever, buradaki toplantısının ardından Anamur Ticaret ve Sanayi Odasını, Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Anamur-Bozyazı Ziraat Odasını da ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Sever’den Anamur’a Destek Sözü..!

Sever Sivil Toplum Kuruluşu ve Odaları ziyaretlerinde Anamur’un Tarımda, Ticarette, Sanayide gelişmesi için ürünlerinin hak eden değeri bulması için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da el ele vererek destekleyeceklerini daha önce Muzda gerçekleştirilen çabalarının tüm ürünler için devam edeceğini kaydetti.

Anamur’da temaslarını tamamlayan Sever Akşam programı için Bozyazı’ya hareket etti.

 

İBRAHİM POLATİBRAHİM POLAT